1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Irak’ın Gözdesi Zirve Üniversitesi Oluyor
Irak’ın Gözdesi Zirve Üniversitesi Oluyor

Irak’ın Gözdesi Zirve Üniversitesi Oluyor

Türk okulları ve Zirve Üniversitesi’nin bölgedeki etkinliği son dönemde Iraklı öğrencilerin Türk üniversitelerini seçmesinde etkili oluyor.

A+A-

Türk okulları ve Zirve Üniversitesi’nin bölgedeki etkinliği son dönemde Iraklı öğrencilerin Türk üniversitelerini seçmesinde etkili oluyor. 54 ülkeden gelen uluslararası öğrencileriyle Türkiye’deki üniversiteler arasında dikkat çeken Zirve Üniversitesi’ne ise yabancı öğrencilerin ilgisi her geçen gün daha da artıyor.

Türk okullarını yakından takip eden Iraklı bir heyet, Zirve Üniversitesi’ni ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, El Cezire Televizyonu Irak Temsilcisi’nin de aralarında bulunduğu Iraklı heyeti makamında ağırlayarak üniversiteyi tanıttı. Iraklı heyet, ülkelerine yakın böylesi donanımlı bir üniversiteyi ziyaret ettikleri için memnun olduklarını dile getirerek, ülkelerinde bulunan Feza Eğitim Kurumları’nın Irak ile Türkiye arasında bir köprü oluşturduğunu söyledi. Heyet, Zirve Üniversitesi'nde daha fazla Iraklı öğrenci görmek istediklerini kaydetti.

Zirve Üniversitesi hakkında bilgi veren Rektör Kısa, Emine Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesi’nin önümüzdeki dönem eğitim vermeye başlayacağını belirterek, Tıp Fakültesi’nde 30 yabancı öğrenci kontenjanının bulunduğunu söyledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.