1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İrem Koleji, Anaokullarını Boyama Şenliği'nde Buluşturdu
İrem Koleji, Anaokullarını Boyama Şenliğinde Buluşturdu

İrem Koleji, Anaokullarını Boyama Şenliği'nde Buluşturdu

Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Nilüfer İrem Koleji işbirliği ile anasınıfları şenlikleri kapsamında, anaokulları ve ana sınıfları arası Pastel Boya Resim Yarışması'nın 1.

A+A-

Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Nilüfer İrem Koleji işbirliği ile anasınıfları şenlikleri kapsamında, anaokulları ve ana sınıfları arası Pastel Boya Resim Yarışması'nın 1.'si düzenlendi. Şenliğe, 13 ayrı anaokulu ve anasınıfından 350 öğrenci katıldı.

Anasınıfı öğrencileri 'Orman ve Hayvanlar' temalı resimleri ile yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Yarışmanın bitiminde her öğrenciye madalyaları takılıp katılım belgeleri verildi. Yarışmada yorulan minik yetenekler yapılan ikramlarla, hediye balonlarla ve zıplama balonunda eğlenerek yorgunluklarını giderdiler.
Okul Müdürü Veli Değerli, “Boyama şenliği, eğlenceli resim yarışmasından oluşan renkli bir organizasyon, yetenekli öğrencilerimizi okulumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu yarışma sayesinde minik yavrularımızın öz güvenlerinin artacağına ve daha sosyal hale geleceklerine inanıyoruz.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Efe de “Böylesine güzel ve kapsamlı bir organizasyona katılmaktan mutlu oldum. Organizasyon heyetini kutluyorum, katılan tüm kurum ve öğrencileri tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, ilk otuza giren öğrenciler ayrıca ödüllendirildi. İlk 4'e giren öğrencilere altın madalya, diğer 26 öğrenciye ise gümüş madalya takdim edildi. Ayrıca, birinci olan öğrenci bisiklet, ikinci olan öğrenci scooter, üçüncü öğrenci ise özel bir boya seti kazandı. İlk üçe giren okulun öğretmenlerine ve okuluna hediye çeki ve plaket verilirken, diğer öğrencilere de pastel boya hediye edildi.

Yarışmada birinci olan Atatürk İlk ve Ortaokulu öğrencisi Ferhan Güngör, ikinci Öğretmen Davut İlk ve Ortaokulu öğrencisi Güler Safgül, üçüncü 14 Eylül İlk ve Ortaokulu öğrencisi Yasemin Akın olurken, Mansiyon ödülünü ise Öğretmen Davut İlk ve Ortaokulu öğrencisi Emine Turhan, Mustafakemalpaşa Anaokulu öğrencisi Serpil Çiftçi, Balibey İlk ve Ortaokulu öğrencisi Özge Çınar paylaştı.


CİHAN

İrem Koleji, anaokullarını Boyama Şenliği'nde buluşturdu

İrem Koleji, anaokullarını Boyama Şenliği'nde buluşturdu

İrem Koleji, anaokullarını Boyama Şenliği'nde buluşturdu

İrem Koleji, anaokullarını Boyama Şenliği'nde buluşturdu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.