1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İşadamı Onatça, Müşterilerine Çam Fidanı Hediye Etti
İşadamı Onatça, Müşterilerine Çam Fidanı Hediye Etti

İşadamı Onatça, Müşterilerine Çam Fidanı Hediye Etti

İşadamı Süleyman Onatça, insanların çevreye karşı duyarlılığını artırıp dikkatleri bu yöne çekmek için çalışma arkadaşlarıyla birlikte yürüyüş yaptı....

A+A-

İşadamı Süleyman Onatça, insanların çevreye karşı duyarlılığını artırıp dikkatleri bu yöne çekmek için çalışma arkadaşlarıyla birlikte yürüyüş yaptı. Onatça, otomobil almak için Toyota Plaza Onatça'ya gelenlere çam fidanı hediye etti.

Süleyman Onatça, "Doğa her gün kirletiliyor, geç kalmış sayılmayız. Çocuklarımızdan miras aldığımız doğayı onlara bırakmak için çaba göstermeliyiz." dedi.

Onatça, '5 Haziran Dünya Çevre Günü' dolayısıyla 2 yıl önce hizmete açtığı çevreci binada basın toplantısı düzenledi. Bu sürede güneş enerjisinden ürettikleri 65 megawat enerji ile 60 ton karbondioksit salınımını engellediklerini hatırlatan Onatça, yeraltında depolanan 200 tonluk yağmur suyuyla da 20 dönümlük bahçeyi sulayıp yıllık 10 ton organik kayısı yetiştirdiklerini aktardı.

Gazetecilere organik kayısından tattıran işadamı, çevre bilincinin artırılması gerektiğine dikkat çekti. Onatça, atıkların yeniden dönüşümüne fırsat sağlayan bir sistemle ilgi çalışma yaptığını bildirdi. Otomobil sahiplerinin de çevrenin kirletilmesi karşısında bilinçlendirilmesi gerektiğini anlatan Onatça, bu aşamada, otomobillere 2 veya daha fazla kişi ile binilmesinin daha sağlıklı olacağını kaydetti. Onatça, çevrenin korunması adına gelen müşterilerine çam fidanı hediye etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.