1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İskilip Sanayi Sitesi'ne Kurulan Güvenlik Noktası Dualarla Açıldı
İskilip Sanayi Sitesine Kurulan Güvenlik Noktası Dualarla Açıldı

İskilip Sanayi Sitesi'ne Kurulan Güvenlik Noktası Dualarla Açıldı

Çorum'un İskilip ilçesinde sanayi sitesi girişine yaptırılan güvenlik noktası, törenle hizmete girdi. İskilip Belediyesi tarafından yaptırılan güvenli...

A+A-

Çorum'un İskilip ilçesinde sanayi sitesi girişine yaptırılan güvenlik noktası, törenle hizmete girdi.

İskilip Belediyesi tarafından yaptırılan güvenlik noktasının açılışına Belediye Başkanı Numan Sezer, Başkan Yardımcısı Melih Alpsar, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, Mal Müdürü Güliz Akat, AK Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve partililer, esnaf dernekleri temsilcileri ile sanayi esnafı katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Numan Sezer, seçim öncesi sanayi sitesine verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini söyledi. Esnafın her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Sezer, işyeri açmak isteyen girişimciler için sanayi sitesi bölgesinde bulunan arsayı, tahsis edebileceklerini dile getirdi.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise “Belediye başkanımızın esnafımıza olan bu katkıları çok önemli. İskilip esnafı ve esnaf temsilcilerinin Numan Sezer gibi belediye başkanlarının olması bir şanstır. Başkanımızın bu taahhüdünden sonra İskilip Esnaf Odası'nın da gerekeni yapacağına inanıyorum.” dedi.

İskilip Esnaf Odası Başkanı İsmet Uslu da Belediye Başkanı Numan Sezer’in her zaman esnafın yanında olduğunu belirterek, "Desteklerinden dolayı şahsım ve oda temsilcileri adına teşekkür ederim.” diye konuştu.

Başkan Sezer, törenin sonunda esnafa manevi katkıları ve çalışkanlığı ile tanınan Sanayi Camii imam hatibi Sadık İnce’ye teşekkür plaketi verdi. Yapılan dualardan sonra Sezer, açılış kurdelesini imam Sadık İnce’nin kesmesini istedi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.