1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İslamoğlu: Kurum Çalışanlarına Belediyelerle Çalışmalarını Tavsiyesi Yapıyoruz
İslamoğlu: Kurum Çalışanlarına Belediyelerle Çalışmalarını Tavsiyesi Yapıyoruz

İslamoğlu: Kurum Çalışanlarına Belediyelerle Çalışmalarını Tavsiyesi Yapıyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet İslamoğlu, kurum çalışanlarına mutlak surette belediyeler ile birlikte ortak çalışmalar yapmaları gerektiği yönünde tavsiyelerde bulunduklarını söyledi.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet İslamoğlu, kurum çalışanlarına mutlak surette belediyeler ile birlikte ortak çalışmalar yapmaları gerektiği yönünde tavsiyelerde bulunduklarını söyledi.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’de bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet İslamoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çiçek’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan İslamoğlu, daha önceden yapılan bir program kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki illerin ardından şimdi de Nevşehir’e geldiğini belirterek, yeni oluşturulan bir bakanlık olarak kurum çalışanlarına bundan sonraki misyon, vizyon ve hedeflere ilişkin bilgiler aktardıklarını kaydetti.

Bakanlık olarak bazı yeni uygulamalar ortaya koyduklarını dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet İslamoğlu ise kurum çalışanlarına mutlak surette belediyeler ile birlikte ortak çalışmalar yapmaları gerektiği yönünde tavsiyelerde bulunduklarını söyledi. Yerel yönetimlerle bakanlığın daha uyumlu şekilde çalışmalar üreteceğine inandığını vurgulayan İslamoğlu, Nevşehir’de de yerel idare ile kurumunun ortak çalışma içerisinde olduğunu görmekten de mutluluk duyduğunu vurguladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın büyük bir heyecan içerisinde ve konuya vakıf bir yönetici olarak tanıdığı bir ağabeyi olduğunu belirterek “2 saatte çözülmesi gereken konuyu, karşılıklı görüşmeler doğrultusunda 15 dakikada çözeriz." dedi.
Kurumların milletin hizmet alabilmesi için organize olmuş kuruluşlar olduğunu vurgulayan Ünver, “ Belediye, Valilik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve diğer tüm kurumlarımızın hepsi milletin hizmet alabilmesi için organize olmuş kuruluşlar. Bu konuda Şehircilik İl Müdürlüğü bize mi ihtiyaç duyuyor? Nevşehir Belediyesi olarak 24 saat, 7 gün ve 365 gün yanlarındayız. Ama bizim de ihtiyacımız olursa, onlardan da aynı beklenti içerisinde oluruz. Bizim derdimiz bu mübarek topraklara bu süre içerisinde hizmet üretmek. Bu noktada bizi anlayan bir iktidarımız var, bir Başbakanımız var, bakanlarımız var. O zaman bizim herhangi bir mazeret üretmeye gerek yok.” diye konuştu.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, günün anısına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet İslamoğlu’na çeşitli hediyeler takdim etti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.