1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. 'İstanbul Mali Şubeden Operasyon'
'İstanbul Mali Şubeden Operasyon'

'İstanbul Mali Şubeden Operasyon'

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden başarılı bir operasyon daha.. 86 milyon lira dolandırdılar!

A+A-

'40 KİŞİDEN 86 MİLYON LİRA'

İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 40 kişiyi toplam 86 milyon lira dolandırıldığı iddia edilen 26 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce “Suç Örgütü Kurmak”, “Suç Örgütüne Üye Olmak”, “Nitelikli Dolandırıcılık” ve “Belgede Sahtecilik” konuları ile ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında;

Yurt dışından fon getirerek bu fon yardımıyla çeşitli projelerin hayata geçirilmesi vaadiyle bankalardaki 50 hesaba yaklaşık 86 MİLYON TL. yatırıldığı; bu hesaplardaki paranın, hesap sahiplerinin haberi olmaksızın sahte evraklar ve banka çalışanlarının da yardımları ile suç örgütü üyesi şahısların hesaplarına gönderildiği yönünde bilgi edinilmesi üzerine, birçok bankanın ve yaklaşık 40 vatandaşın müşteki olduğu konu ile ilgili olarak,

İstanbul merkezli İzmir, Adana ve Tokat illerinde bulunduğu tespit edilen 34 şahsın yakalanmasına yönelik başlatılan eş zamanlı operasyonlarda 26 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma geniş çaplı olarak sürüyor...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum