1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. İstanbul Polisinden Başarılı Uyuşturucu Operasyonları
İstanbul Polisinden Başarılı Uyuşturucu Operasyonları

İstanbul Polisinden Başarılı Uyuşturucu Operasyonları

İSTANBUL EMNİYETİ'NİN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE YÖNELİK OPERASYONLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR..

A+A-

İstanbul Polisinden Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

İstanbul polisi, ticari bir araçtan hususi bir araç içerisindeki şahsa uyuşturucu satışı yaptığı görülen uyuşturucu tacirine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda araç sürücüleri gözaltına alındı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonlara devam ediyor.

Ekipler, bir uyuşturucu tacirinin Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesinde ticari bir araçtan hususi bir araç içerisindeki şahsa uyuşturucu satışı yaptığını gördü. Bunun üzerine operasyon düzenleyen ekipler, araç sürücüleri M.A. ve M.İ. isimli şahısları gözaltına aldı. Yapılan aramalarda ise, 21.5 gram eroin, 2.3 gram kokain, 1.2 gram afyon sakızı, 1 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan sipsi, 5 adet boş şeffaf kilitli poşet, 975 TL, 6 Dolar ve 5 Euro ele geçirildi. Yakalanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

YİNE İstanbul Emniyeti'nin başarılı bir diğer operasyonunda da;
Fatih’te uyuşturucu imal ve satışının yapıldığı belirlenen bir adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, yüklü miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi. Operasyon kapsamında Türkmenistan uyruklu iki kişi gözaltına alındı.

İstanbul Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirilen çalışmalar sonucu Kocamustafapaşa Mahallesi’ndeki bir adreste uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığını tespit etti. 5 Eylül günü tespit edilen adrese yapılan operasyonda Türkmenistan uyruklu R.H. ve R.D.K. gözaltına alındı.
Ekiplerin adreste yaptığı aramalarda; 1 adet tabanca, 6 adet fişek, 790 gram eroin, 130 gram afyon sakızı, 34 gram metamfetamin ve 3 adet hassas terazi ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.... 

narkotik-24.07.2014.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.