1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. İstanbul polisinden kaçakçılık operasyonu
İstanbul polisinden kaçakçılık operasyonu

İstanbul polisinden kaçakçılık operasyonu

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNDEN BAŞARILI BİR OPERASYON DAHA...

A+A-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece Tepecik'teki bir depoda satışı yasak olan ilaçlar bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Ekiplerin bilgilerin doğruluğunu teyit etmeleri üzerine Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle adrese baskın düzenlendi.

adsiz-020.jpg

KİMYASAL İÇERİKLİ ÇİKOLATA

Depoya giren ekipler, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda ise, 255 bin paket zayıflama ilaçlarında kullanılan “Sibutramin” içerikli çikolata, bazı cinsel sağlık sorunlarında kullanılan “Sildenafil” içerikli 58 bin hap, aynı içeriğe sahip olan bin 615 şişe jel, bin 907 şişe damla ve içeriği henüz belirlenemeyen 50 kilo jel ele geçirildi!

SİBUTRAMİN VAR, RENKLENDİRİCİ YOK!

Ele geçirilen çikolataların paketinde “Teff tohumu” içerikli yazması dikkat çekti. İçeriğinde Sibutramin olan çikolata paketlerinin üzerinde “ kimyasal renklendirici içermez” yazması dikkat çekti. Daha önce de Kaçakçılık Polisi, içeriğinde sibutramin bulunan ve ünlülerin reklamını yaptığı Teff Çayı operasyonu düzenlemişti..

8 MİLYON İLAÇ

Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'deki İstanbul Emniyeti'ne götürüldü. Ele geçirilen malzemeler ise, emniyet avlusunda sergilendi. Bu yıl ele geçirilen satışı yasak ilaç ve gıda takviyesinin sayısının ise 8 milyona ulaştığı öğrenildi. Yılın ilk 10 ayındaki rakamın geçtiğimiz yıllara oranla çok yüksek olduğu belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.