1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbulda bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods'un "Turkish Airlines Open" Turnuvası için Boğaziçi Köprüsü'ndeki "Asya'dan Avrupa'ya Golf Vuruşu" etkinliği için bazı yollar trafiğe kapatılacak.

A+A-

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods'un "Turkish Airlines Open" Turnuvası için Boğaziçi Köprüsü'ndeki "Asya'dan Avrupa'ya Golf Vuruşu" etkinliği için bazı yollar trafiğe kapatılacak. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, etkinlik nedeniyle 14.00 ile 15.00 saatleri arasında Avrupa'dan Anadolu'ya geçişlerde Zincirlikuyu D-100 kuzey katılım, Metrobüs durakları (Beşiktaş istikameti), Barbaros Bulvarı'ndan Sait Çiftçi köprü katılım (E-5 güney katılım) güney Beşiktaş-Levent ayrımı, FSM turnikelerden gelip 1.Çevre yolu ayrımı güneyden gelip kuzeye katılım trafiğe kapatılacak. Birinci köprüyü kullanacak sürücüler, alternatif olarak bahse konu kapatma noktalarından ikinci köprü istikametine yönlendirilecek. 

Yeni yapılan düzenlemeye göre, Boğaziçi Köprüsü'nü takiben Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiş istikametinde herhangi bir yol trafiğe kapatılmayacak..

Öte yandan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da konuya ilişkin Twitter hesabında şu mesajları paylaştı: 

"Bugün Boğaziçi Köprüsü'nde yapılacak gösteri nedeniyle Asya'dan Avrupa'ya geçiş, saat 14.00-15.00 arasında azami 1 saat tek yönlü kapatılacaktır. Uluslararası etkinlik nedeniyle, azami 1 saatlik kapamada Asya'ya geçişte ve iki yönde metrobüs seferlerinde hiçbir kısıtlama olmayacaktır."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.