1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. 'İstanbul'da Operasyon'
İstanbulda Operasyon

'İstanbul'da Operasyon'

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Bulgaristan’dan sahte evrakla Türkiye’ye araç getirip satan bir şebekeye yönelik operasyon düzenledi.

A+A-

Emniyet’e, bir şebekenin Bulgaristan’dan sahte evrakla getirdiği otomobilleri sattığı yönünde ihbar geldi. Polis ekipleri şüphelilerin Zeytinburnu’ndaki bir işyerini kullandıklarını belirleyerek çalışma başlattı. Ekipler, şebekenin Bulgaristan’a ait sahte ehliyet ve oturma izni düzenleyerek bu ülkeden yabancı plakalı lüks araçları getirip Türkiye’de Vatandaşlara sattığını tespit etti.

a6a8706f29e4d79478c0c89dccbb1830aac8d665.jpeg

ŞAFAK VAKTİ OPERASYON

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Sahtecilik Suçları Büro Amirliği ekipleri, bugün Sabah saatlerinde Zeytinburnu’nda bulunan işyerine yaptıkları operasyonda, şebeke lideri Ahmet U.’nun da arasında bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekipleri, dükkanda yaptığı aramada, Bulgaristan tercümanlık bürosuna ait 3 kaşe, Bulgaristan noterine ait 1 kaşe, 1 adet Gümrük Muhafaza memurlarının kullandığı Türkiye’ye araç ile giriş kaşesi ele geçirilirken, 2 cip ile 2 lüks otomobile de el konuldu.

İZNİ BİTEN ARAÇLAR SAHTE EVRAKLA KULLANILIYOR

Polis ekipleri, Bulgaristan plakalı iki adet aracın Türkiye’de kalma izninin dolmasına rağmen iki yıldır sahte evrak ile kullanıldığını belirledi.

Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi’nde bulunan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorguya alındı. Polis ekipleri tarafından emniyete getirilen 4 araç ise Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne teslim edildi.

’RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK’TEN İŞLEM YAPILACAK!

3 şüpheli hakkında ’Resmi belgede sahtecilik’ suçundan işlem başlatılacağı öğrenilirken, zanlıların Emniyet’teki işlemleri devam ediyor.. (Milliyet) 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.