1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İstanbul'da uyuşturucu operasyonu
İstanbulda uyuşturucu operasyonu

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul ve Bursa'daki eş zamanlı operasyonlarda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklandı.

A+A-

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'un Pendik, Sultanbeyli, Sancaktepe ilçeleri ile Bursa'nın İznik ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları ve müşterileri için bonzai partileri düzenledikleri öğrenilen şüphelileri, teknik ve fiziki takibe aldı. Ekipler, 4 Kasım'da İstabul ve Bursa'da bazı adreslere düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda, M.K, Ö.K, E.İ, I.Ş, Ü.D. ve C.Ş. gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda, 34 kilo 845 gram bonzai, bonzai yapımında kullanılan 10 kilogram yavşan otu, 2 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği, 359 mermi, 3 hassas terazi, bir miktar esrar ile uyuşturucu haplar ele geçirildi.

Ayrıca, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 36 bin 465 lira, 3 bin dolar ile şüphelilerin sadece kendi aralarında görüşmeler yapmak için kullandıkları iddia edilen 7 cep telefonu ve 7 sim karta el konuldu.

Şüphelilerden C.Ş. savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. Kartal'daki Anadolu Adliyesine sevk edilen 5 şüpheliden M.K, Ö.K, ve E.İ. tutuklandı, I.Ş. ve Ü.D ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.