1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. "İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu"
"İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu"

"İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinden başarılı uyuşturucu operasyonu...

A+A-

İSTANBUL SULTANGAZİ'de uyuşturucu satışı yapılan adrese düzenlenen operasyonda 60 bin uyuşturucu hap, tabanca ve tüfek ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" konusu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında; bir iş yerinde Sinan A.(38) ile Ahmet A.(34) isimli şahısların uyuşturucu madde sattığı bilgisi edinilmesi üzerine görevliler bahse konu adrese geçilmiş ve iş yerinde yapılan geniş çaplı aramada;

• 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait şarjör,

• 1 adet uzun namlulu tüfek,

• 10 adet fişek,

• 60.000 adet (23,2 kg. gelen) farklı renklerde extacy hap,

• 1 adet hassas terazi,

• Çok sayıda ağzı kilitli poşet ele geçirildi.

Bahse konu işyerinde bulunan Ahmet A.(34) Sinan A.(38), İsa D.(20) ve Ramazan Y.(32) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış ve şahısların yapılan sorgulamalarında; Şüphelilerden Ahmet A.'nın 2 yaralama ve uyuşturucu kullanmaktan, abisi olan Sinan A.'nın uluslararası uyuşturucu ticareti, yağma, 4 tehdit,  4 hırsızlık,  dolandırıcılık, yaralama, ruhsatsız silah bulundurma ve 2 mala zarar vermeden suç kaydı olduğu tespit edildi. İsa D.'nin ise 6 hırsızlık, 2 mala zarar verme, tehdit, uyuşturucu madde kullanma ve ruhsatsız silah bulundurmadan suç kaydı olduğu belirlenirken, Ramazan Y.'nin 4 uyuşturucu madde kullanma, 3 tehdit, 2 ruhsatsız silah bulundurma, dolandırıcılık ve 2 mala zarar vermeden suç kaydı olduğu bildirildi.

Adli makamlara sevk edilen. İsa D. ile Ramazan Y. isimli şahıslar serbest bırakılırken, Sinan A. isimli şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmış, Ahmet A. isimli şahıs ise tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Soruşturma sürüyor..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.