1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İstanbullular için yağış uyarısı!
İstanbullular için yağış uyarısı!

İstanbullular için yağış uyarısı!

İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen gelen yağışlar konusunda uyardı.

A+A-

İstanbul'da yağmur saatlerce durmayacak, yapılan son dakika uyarısına göre yağmur önümüzdeki 20 saat boyunca sürecek. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şenhava durumuyla ilgili son detayları Twitter üzerinden paylaştı..

'EVE ERKEN GİDİN' UYARISI!

Prof.Dr. Orhan Şen'in yağışlar konusunda attığı Tweet şu şekilde;

İstanbulda Soğuk hava bugün ÖS etkisini hissettirecek gündüz 8-9 C ye kadar düşer bu da ortalamanın 4-5 C altında demektir Bugün Yarın üşürüz Önümüzdeki 20 saat yağışa dikkat etmeliyiz Mazgallar yapraklarla dolu su birikmeleri olur Eve erken gitsek iyi olur Yarın ÖS yağış kesilir.Profesör Şen'in yaptığı açıklamaya göre İstanbul'da soğuk havanın etkisi bugün öğleden sonra etkisini hissettirecek, hava gündüz saatlerinde 8-9 derece civarında, yani ortalamanın 4-5 derece altında seyredecek. Bugün ve yarın üşütecek havanın yanında, mazgalları kapatan yaprakların sebep olacağı su birikmelerine dikkat etmek gerekiyor. Evlere erken gitmenin iyi olacağını belirten Şen, yarın öğleden sonra yağışların kesileceğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.