1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İşte A Milli Takım kadrosu
İşte A Milli Takım kadrosu

İşte A Milli Takım kadrosu

A Milli Takımın deplasmanda Danimarka'la hazırlık ve İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı aday kadrosu açıklandı.

A+A-

A Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda Danimarka ile yapacağı hazırlık maçı ile 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde İzlanda ile oynayacağı müsabakanın aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, aday kadroya Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'dan beşer oyuncuyu çağırdı. Sakatlıktan yeni çıkan ve Beşiktaş'ta etkili bir futbol ortaya koyan İsmail Köybaşı, uzun bir aradan sonra A Milli Takım kadrosunda yer buldu.

Terim, ay-yıldızlı ekibin ABD kampına götürülen genç oyuncuların yanı sıra Beşiktaş'tan kaleci Tolga Zengin ile Borussia Dortmund'dan Nuri Şahin'i kadroya almadı. TFF Süper Kupa maçından sonra yaptığı açıklamaların ardından TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 3 maç ceza alan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel de Fatih Terim tarafından kadroya davet edilmedi.

24 KİŞİLİK ADAY KADRO

Fatih Terim tarafından oluşturulan 24 kişilik aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Tarık Çamdal (Eskişehirspor), Ömer Toprak, Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Semih Kaya, Hakan Balta, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Olcan Adın (Galatasaray), Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Ozan Tufan (Bursaspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Ahmet İlhan Özek (Kardemir Karabükspor), Mevlüt Erdinç (Saint-Etienne).

YARIN TOPLANACAKLAR

Milliler, bu karşılaşmalar için yarın saat 21.00'de Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak.

Odense'ye 2 Eylül Salı günü hareket edecek A Milli Takım, 3 Eylül Çarşamba günü TSİ 21.00'de TRE-FOR Park'ta Danimarka ile karşılaşacak. Bu müsabakadan bir gün sonra İskoçya'nın St. Andrews kentine geçecek A Milli Takım, İzlanda maçına dört gün süreyle burada hazırlanacak.

İskoçya kampının ardından 8 Eylül'de İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e geçecek A Milli Futbol Takımı, bu ülkeyle oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmasının son provasını maçın oynanacağı Laugardalsvöllur Ulusal Stadı'nda gerçekleştirecek.

2016 Avrupa Şampiyonası A Grubu'nda yer alan Türkiye, ilk maçını 9 Eylül Salı günü TSİ 21.45'te İzlanda ile yapacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.