1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. İşte istihbaratın yeni patronları
İşte istihbaratın yeni patronları

İşte istihbaratın yeni patronları

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı’ndan çeşitli birimlere gönderilen isimler ve onların yerine getirilen görevlilerin isimleri belli oldu!!

A+A-

SON.TV / ÖZEL HABER - Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı’ndan çeşitli birimlere gönderilen isimler ve onların yerine getirilen görevlilerin isimleri belli oldu.
Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile 2 İstihbarat daire başkan yardımcısı ve 10 şube müdürü görev yerleri değiştirildi. Emniyet İstihbarat hizmetleri kadrosundan çıkarılan emniyet müdürleri genel müdürlük bünyesinde personel açığı bulunan diğer hizmet içi eğitim merkezlerine görevlendirildi.

İSTİHBARAT KADROSU REVİZE EDİLDİ!
Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı’nda Başkan Ömer Altıparmak’ın görev yerinin değiştirilmesinin ardından, 2 daire başkan yardımcısı ve 10 şube müdürünün de görev yeri değiştirildi. İstihbarat hizmetleri kadrosundan çıkarılarak polis eğitim merkezlerine gönderilen emniyet müdürleri arasında daire başkan yardımcıları Bülent Demirel, Gürsel Aktepe ile C Şube Müdürü Erol Demirhan, Bilgi İşlem Şube Müdürü Hasan Çobanoğlu, şube müdürleri Ali Özdoğan, İbrahim Tutka, Aydın Patan ve İsmail Erol bulunuyor. İstihbarat daire başkan yardımcılıklarına yine istihbarat hizmetleri deneyimleri çok yüksek Emniyet Müdürü Hasan Akgün ile Emniyet Müdür Yardımcısı Muammer Yıldız, İzzet Güner, Sezgin Apaydın, Kenan Daşkın, Yılmaz Delen, Ayhan Demirer ve İsmail Hakkı Günay getirildi.

MİT MÜSTEŞARI HAKAN FİDAN’I SORGULAMAK İSTEDİLER!...
Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube Eski Müdürü Ali Fuat Yılmazer’in yardımcısı olarak çalışan Erol Demirhan, Ali Fuat Yılmazer’in terfi etmesiyle bu makama oturmuştu. 7 Şubat 2012’deki “MİT krizi”nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve 4 üst düzey MİT mensubunu şüpheli sıfatıyla sorgulamaya çalışan, dönemin İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün’le birlikte görev yeri değiştirilen Erol Demirhan, Ankara’da bulunan İstihbarat Daire Başkanlığı C Şube Müdürlüğü’ne atanmıştı..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.