1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. İŞTE MİLYONLUK MEMUR
İŞTE MİLYONLUK MEMUR

İŞTE MİLYONLUK MEMUR

Iğdır polisi, memuriyeti sırasında milyonlarca lira değerinde 19 daire ve 7 dükkan sahibi olan emekli memuru gözaltına aldı. Memurun, yakınları adına da çok sayıda mülk aldığı öğrenildi.

A+A-
Alınan bilgiye göre; bir ihbarı değerlendiren Iğdır Emniyet Müdürlüğü  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aralık  ilçesinde bir dönem Tapu Kadastro Müdür Vekilliği yapan Höccet K'yı takibe aldı.
 
YAKINLARI ADINA DA VAR!
 
 Şüpheliye ait mal varlığını araştıran polis, Höccet K'nın, memuriyeti  sırasında Ankara ve Iğdır'da 19 daire ile 7 dükkanı kendi adına satın aldığını  belirledi. Geliriyle örtüşmeyen kazanç suçlamasıyla gözaltına alınan şüphelinin,  yakınlarının adına kayıtlı çok sayıda mülk de bulunduğu tespit edildi.
 
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli,  çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 
 
Emekli memur Höccet K'nın, ailesinden herhangi bir miras kalmadığı,  üstüne kayıtlı daire ve dükkanların piyasa değerinin milyonlarca lirayı bulduğu  öğrenildi.
 
(MİLLİYET)
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.