1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İtso'nun Yeni Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı
İtsonun Yeni Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı

İtso'nun Yeni Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı

Bursa İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) Cumartesi günü seçilen Yeni Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı.

A+A-

Bursa İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) Cumartesi günü seçilen Yeni Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı. Toplantı sonrasında basın toplantısı düzenleyen İTSO Başkanı Metin Anıl seçim sürecini ve yeni dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

İTSO Yönetim Kurulu’nun Metin Anıl Başkanlığı’nda oluşan yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada Yönetim Kurulu Başkan Vekilliklerine Mustafa M. Kaynakçı ve Ömer Semiz’in getirildiği, Sayman Üyeliğe de Bülent Tanrıkulu’nun getirildiği belirtildi. İTSO Başkanı Metin Anıl bir sonraki toplantıda ise İTSO’nun çeşitli iştiraklerindeki temsilcilerin belirleneceğini söyledi.

Seçim yarışının geride kaldığını da söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini belirterek, “Üyelerimiz 25 Mayıs 2013 tarihinde yapılan meclis ve komite üyelerinin belirlendiği seçime yüzde 85 oranında katılarak odamıza sahip çıktılar. Sandıktan büyük oranda değişim çıktı. Değişimi de İTSO üyeleri yaptılar. Meclis üyelerimizin yüzde 60’ı Yönetim Kurulu Üyelerimizin de yüzde 65’i yeni isimlerden oluştu. Seçim süreci geride kaldı biz bundan sonra önümüze bakacağız” dedi.

Başkan Metin Anıl bir soru üzerine kimi çevrelerin seçim sürecinde ismini yıpratmak istediklerini ve zaman zaman eleştiri dozunu arttırdıklarını belirterek, "Ben İnegöl’e hizmet etmekten onur duyan biriyim. Ne ben, nede yönetim kurulu arkadaşlarımız bu görev için maaş almıyoruz. Tam tersine cebimizden para harcıyoruz. İstesem bir makam aracı aldırırdım bunu yapmayıp yıllardır kendi aracımı kullanıyorum. Bunlar İnegöl’e helal olsun. Seçim döneminde maalesef yıpratma faaliyetleri yapılıyor. Benim şahsi olarak kimseye kırgınlığım yok. Dediğim gibi seçim yarışı bitmiştir. Önümüzde çok önemli işlerimiz var ve biz bunlara odaklandık." diye konuştu.

Bir başka soru üzerinde İTSO’nun yeni yönetiminin İnegöl’deki tüm meslek kuruluşlarının sorunları ile yakından ilgileneceğini ve ayrımcılık yapmayacağını vurgulayan Başkan Anıl, şöyle konuştu: "Gönlümüz İnegölümüzün lokomotif sektörü olan mobilyacılarında bu yönetimde en az 2 kişi ile temsil edilmesi ve meclis başkanlığını yapmasından yana oldu. Ama bu yönde bir uzlaşma sağlayamadık. Ancak mobilya sektörü İTSO’dan her türlü desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da almaya devam edecekler. Burada mobilya sektörü için uygun çalışma ortamı oluşturacağız bundan kimsenin kuşkusu olmasın." CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.