1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İzgün Gıda Genel Müdürü: Ramazan'a Hazırız
İzgün Gıda Genel Müdürü: Ramazana Hazırız

İzgün Gıda Genel Müdürü: Ramazan'a Hazırız

Toplu Yemek Sektörü’nün Bursa’daki öncü kuruluşlarından İzgün Gıda Ramazan ayı için yaptığı hazırlıklarda son aşamaya geldi.

A+A-

Toplu Yemek Sektörü’nün Bursa’daki öncü kuruluşlarından İzgün Gıda Ramazan ayı için yaptığı hazırlıklarda son aşamaya geldi. Her yıl Ramazan ayında binlerce kişiye hizmet sunan İzgün Gıda bu Ramazan’da da müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermek için hazırlıklarını tamamladı.

İzgün Gıda Genel Müdürü Uğur Esen, firma olarak Ramazan aylarında diğer zamanlara göre daha fazla çalıştıklarını ifade etti. Ramazan’da müşterilerine toplu iftar organizasyonlarından, kurumsal müşteriler için erzak paketine kadar birçok alanda hizmet verdiklerini dile getiren Esen, bu yıl da Bursalılar için önemli çalışmalar yapacaklarına söyledi.

Esen, İzgün Gıda olarak bu yılki Ramazan’da Kültürpark içinde Nevbahar Kafe, Mudanya Limanı’nda İzzet Kaptan Gemisi ve Botanik Park Beykonağı’nda da toplu iftar programı hizmeti vereceklerini kaydetti.

Yeşil’de bulunan tarihi Yeşilkonak Restoran'da da müşterilerini ağırlayacaklarını vurgulayan Esen, şunları kaydetti: "İzgün Gıda olarak Ramazan ayı için olağanüstü bir çalışma içerisine girdik. Bu çabamızın sebebi ise insanlar oruçlarını sağlıklı bir şekilde tutarken, bizler de onların yiyeceği, içeceği şeylerin en iyi şekilde hazırlanması içi çabalıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerimiz için hem kurumsal hem de özel yemek taleplerini karşılayabilecek bir konsept oluşturduk. Bunun yanında Ramazan ayının önemli değerlerinden olan erzak paketi hazırlanması noktasında da önemli çalışmalarımız var."

CİHAN

İzgün Gıda Genel Müdürü Esen: Ramazan'a hazırız

İzgün Gıda Genel Müdürü Esen: Ramazan'a hazırız

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.