1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kadıköy'de Minibüs Kazası: 12 Kişi Yaralı
Kadıköyde Minibüs Kazası: 12 Kişi Yaralı

Kadıköy'de Minibüs Kazası: 12 Kişi Yaralı

Kadıköy'de kontrolden çıkan bir yolcu minibüsünün önündeki başka bir minubüse arkadan çarpması sonucu ortalık savaş alanına döndü.

A+A-

Kadıköy'de kontrolden çıkan bir yolcu minibüsünün önündeki başka bir minubüse arkadan çarpması sonucu ortalık savaş alanına döndü. Can pazarının yaşandığı kazada 2'si ağır 12 kişi yaralandı.

Kaza sabah saat 09.00 sırlarında Çayırbaşı Caddesi minibüs durakları yakınında meydana geldi. Freni patladığı iddia edilen 34 M 6026 plakalı yolcu minibüsü, durakta bekleyen minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle park halindeki iki yolcu minibüsü ve o sırada yolcu indiren servis minibüsü birbirine girdi. Kazada tamamen dolu olan 34 M 6026 plakalı minibüsteki yolcular ile öndeki minibüslerdeki yolcular yaralandı. Can pazarının yaşandığı kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Gelen ambulansların yetersiz kalmasını nedeniyle bazı yaralılar kendi imkanlarıyla hastaneye gitmek istedi. Uzun süre yerde ambulans bekleyen yaralılara ise çevredeki vatandaşlar yardım etti. Kaza nedeniyle şoka giren bir kadın, başka bir kadına sarılarak ağladı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görgü tanıkları kazanın arkadaki minibüsün freninin patlamasından kaynaklandığını söyledi. Bir yolcu ise freni patlayan minibüsün yaklaşık 200 metre boyunca kontrolsüz seyrettikten sonra arkadan minibüse çarptığını söyledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Kadıköy'de minibüs kazası: 12 kişi yaralı

Kadıköy'de minibüs kazası: 12 kişi yaralı

Kadıköy'de minibüs kazası: 12 kişi yaralı

Kadıköy'de minibüs kazası: 12 kişi yaralı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.