1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Kadınlar Yıl Sonu Sergisi Açtı!..
Kadınlar Yıl Sonu Sergisi Açtı!..

Kadınlar Yıl Sonu Sergisi Açtı!..

“Kadının Sosyo- Ekonomik Hayata Katılımını Sağlama-4” projesi kapsamındaki yıl sonu kapanış sergisi Batman Valisi Ahmet Turhan’ın katılımıyla 75. Yıl Toplum Merkezi'nde açıldı.

A+A-

“Kadının Sosyo- Ekonomik Hayata Katılımını Sağlama-4” projesi kapsamındaki yıl sonu kapanış sergisi Batman Valisi Ahmet Turhan’ın katılımıyla 75. Yıl Toplum Merkezi’nde açıldı.

Halk oyunları ekibinin folklor gösterisiyle başlayan etkinliğe Batman Valisi Ahmet Turhan’ın yanı sıra Başsavcı Muhammet Emre Ejder, Rektör Abdusselem Uluçam, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, İl Jandarma Komutanı Halil Uysal, Milli Eğitim Müdürü Vekili Bahattin Atilla ve protokol eşleri katıldı.

Hazır giyim, halıcılık, el sanatları ve kuaförlük gibi birçok alanda çeşitli çalışmalar yapan kursiyerler böyle bir etkinlik sayesinde el emeklerini sergileme fırsatı buldu.

Vali Ahmet Turhan ve eşi Nuran Turhan, kursiyerlere başarılardan dolayı sertifikalarını vermelerinin ardından tek tek bütün reyonları ziyaret etti. Kursiyerlerin yaptıkları çalışmaları beğendiğini ifade eden Vali Turhan, böyle etkinlikleri devamlı olması gerektiği ve Batman Valiliği’nin bu tür etkinliklere her zaman destek olacağını söyledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.