1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kadıoğlu, Kırcaalililer Derneği’nin Pikniğine Katıldı
Kadıoğlu, Kırcaalililer Derneği’nin Pikniğine Katıldı

Kadıoğlu, Kırcaalililer Derneği’nin Pikniğine Katıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Çatalca Akalan Köyü piknik alanında Esenyurt Kırcaalililer Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nce organize idelen 7’nci Kırcaalililer Şenliği’ne katıldı.

A+A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Çatalca Akalan Köyü piknik alanında Esenyurt Kırcaalililer Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nce organize idelen 7’nci Kırcaalililer Şenliği’ne katıldı. Necmi Kadıoğlu, piknik şenliğinde Kırcaalilerin mutluluklarına ortak oldu.

Esenyurt Kırcaalililer Dernek Başkanı Bahri Gönülkırmaz, Kadıoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür etti. Gönülkırmaz, Kadıoğlu’nun her zaman yanlarında olduğunu ve kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirtti.

Esenyurt’ta yaşayan herkesin yanında olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da “Esenyurt Kırcaaliler Derneği’nin bu mutlu günlerinde yanında olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Kırcaalilerin bu birlikteliğini kutlarım ve bu etkinliklerinin devamlı sürmesini temenni ediyorum.“dedi.

Kırcaalililer Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin pikniğine katılan Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca’ya, Kırcaalilere ve balkanlara desteklerinden dolayı Necmi Kadıoğlu’na plaket takdim etti.

Programdan sonra Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Çatalca Akalan Köyü Cami inşaatında incelemelerde bulundu. Köy kahvesinde vatandaşlar ile sohbet etti. Kaymakam Taşdan ve Başkan Kadıoğlu’nun diğer bir durağı ise Çatalca İnceğiz Mağaraların bulunduğu piknik alanı oldu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.