1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kadir Topbaş Ban Ki-moon'u Evinde Ağırladı
Kadir Topbaş Ban Ki-moonu Evinde Ağırladı

Kadir Topbaş Ban Ki-moon'u Evinde Ağırladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon ve eşi Yoo (Ban) Soon-Taek'i evinde ağırladı.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon ve eşi Yoo (Ban) Soon-Taek'i evinde ağırladı.

BM Medeniyetler İttifakı İştirakçileri Forumu'na katılmak için İstanbul'a gelen BM Genel Sekteri Ban ki-Moon ve eşi Yoo (Ban) Soon-Taek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve eşi Özleyiş Topbaş’ın evinde akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Topbaş ve eşi Özleyiş Topbaş, konuklarını kapıda karşıladı ve bir süre bahçede sohbet etti. Safranbolu’da özel olarak imâl edilen yemenileri ile Topbaş ailesi, Moon ailesine sürpriz yaptı.

Topbaş ailesi'nin evsahipliğini yaptığı gecede, konuklara Türk mutfağına özgü yemekler ikram edildi. Yemekte; sebze çorbası, etli karalahana dolması, zeytinyağlılar, bonfile beğendi, bulgur pilavı, cacık, çoban salata yer aldı. Tatlı olarak kazandibi, baklava ve dondurma ikram edildi.

Yemek sonrası Kadir Topbaş ve eşi, konuklarına, el nakışı örtü ve el işi boyama porselen ibrik ve tabak takımı hediye etti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.