1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kahe: Manisapor'u Süper Lig'e Çıkarmak İstiyoruz
Kahe: Manisaporu Süper Lige Çıkarmak İstiyoruz

Kahe: Manisapor'u Süper Lig'e Çıkarmak İstiyoruz

PTT 1. Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Manisaspor’un golcüsü Kahe, takımı Süper Lig'e çıkarmak istediklerini söyledi.

A+A-

PTT 1. Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Manisaspor’un golcüsü Kahe, takımı Süper Lig'e çıkarmak istediklerini söyledi. Kahe, yaptığı açıklamada ilk yarıda herkesin performansının yüksek olduğunu söyleyebileceğini ancak kendisinin normal işini yapmaya çalıştığını ifade etti. Gol atmak zorunda olduğunu vurgulayarak, işini yaptıkça takımın başarısına da katkı sağladığını kaydetti.

Ligde elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını belirten Kahe, “Bu başarının geleceğine kimse inanmıyordu, yalnız kendimiz inanıyorduk. Herkes çok fedakâr davrandı. Teknik ekipten yöneticilere kadar futbolcuların gösterdiği fedakârlık beni çok mutlu etti. Biz iyi bir takım olduğumuzu göstererek bu başarıya ulaştık.” dedi.

Türkiye'de olmaktan mutlu olduğunu ve Türk vatandaşlığına geçmek için başvurduğunu söyleyen Kahe, “Sezon başında bu isteğimi basın yoluyla zaten söylemiştim. Ufak detaylar kaldı. Beş aylık kontratım var. Türkiye'de kariyerime devam etmek istiyorum. Türk vatandaşlığını alabilmek kafamda olan şey. Şu an kontratımı düşünmek istemiyorum. Türkiye'de oynadığım için mutluyum. Özellikle bu sene çok mutluyum. Burada olmamda en büyük sebep yönetim kurulumuzdur. Bize karşı çok iyi bir tutum sergiliyorlar. Sözleşme konusunda bir sıkıntı yaşayacağımızı tahmin etmiyorum.” diye konuştu.

Önceliğinin takımın başarısı olduğunu aktaran Kahe, “Takımı Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz. Gol krallığını da başarırsam tabii ki daha iyi olur. Krallık benim için takıntı değil ama olursa da iyi olur.” dedi. Türkiye'deki genç oyuncuların genel olarak bir iki maç forma şansı bulduktan sonra ayaklarının yere sağlam basmadığını savunan Kahe, bu sezon kendi takımlarındaki genç oyuncuların ise bu tür bir yanlışa düşmediğini söyledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.