1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kahraman gümrük muhafaza memuru şehit oldu
Kahraman gümrük muhafaza memuru şehit oldu

Kahraman gümrük muhafaza memuru şehit oldu

Atatürk Havalimanı’na saldıran teröristlerden birinin ateş ederek polis noktasını geçtiği ve gümrüklü sahanın kapısında Umut Sakaroğlu adlı Gümrük Muhafaza Memurunun ateş etmesi üzerine de kendini patlattığı öğrenildi!

A+A-

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde dün akşam saat 21.22 sıralarında meydana gelen patlamada 41 kişi hayatını kaybetti. 239 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgelere göre, teröristler üç ayrı noktadan Havalimanına saldırıya geçti. Ateş ederek ve el bombası atarak uçakların bulunduğu alana ulaşmaya çalıştıkları ortaya çıktı. Teröristlerden birinin ateş ederek x-ray cihazlarının bulunduğu polis kontrol noktasını aşarak Gümrük Muhafaza memurlarının kontrolündeki sahaya geçmeye çalıştığı öğrenildi.

Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu’nun da bu sırada teröriste ateş ettiği ve yaraladığı ifade edildi. Yaralanan teröristin bunun üzerine üzerinde bomba düzeneğini infilak ettirdiği ve bu sırada Umut Sakaroğlu’nun şehit olduğu, bazı Gümrük muhafaza memurlarının da yaralandıkları öğrenildi. (Milliyet)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.