1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Kalaycı’dan MHP Analizi
Kalaycı’dan MHP Analizi

Kalaycı’dan MHP Analizi

Yazarımız A.O. Kalaycı'dan MHP ADAYLARI İLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ HABER ANALİZİ...

A+A-

AYKUT ONUR KALAYCI'NIN HABER ANALİZİ...

ESKİYE RAĞBET OLSA BİTPAZARINA NUR YAĞARDI!

-MHP ADAYLARI İLE İLGİLİ HABER ANALİZİ-

MHP'NİN ADAYI KİM OLMALI?

 

Türkiye'nin köklü partilerinden biri olan Milliyetçi Hareket Partisi'nden olağanüstü kurultay yaklaşırken, partinin genel başkanlığına aday olan isimler de çalışmalarını sürdürüyor. Tüm bu çalışmalar çerçevesinde de parti içerisinde adayların neler yapabilecekleri, partiye bir ivme kazandırıp kazandırmayacağı yüksek sesle tartışılıyor. Ancak tam bu aşamada, bazı gazetelerde yayınlanan haberler dikkat çekiyor. Örneğin bu haberlerden en çok tartışılanı kurultay sürecinde MHP'nin bölüneceği yönünde yapılan haberler. Peki..! Bu haberler neden ve kimler tarafından yapılıyor ya da açıkçası yaptırılıyor bence önemli olan işte bu…

PARTİLİ BU SÖYLEMİN KİME AİT OLDUĞUNU BİLİYOR

İddia odur ki, ya da şöyle söyleyeyim bu haberleri incelediğinizde bu haberlerin eski Doğru Yol Partili, şimdinin ise ne ilginçtir ki MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in adı kullanılarak yapılıyor. Hal böyleyken Meral Akşener'in de bu haberlere yorum yapmaması, hatta sesini bile çıkarmaması hem Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde hem de kamuoyunda oldukça manidar bulunuyor. Hatta parti içerisinden edindiğim bilgilere göre, partili bu haberleri Doğru Yol'cu Meral Akşener'in yaptırdığına, açıklamalarında bizzat kendisine ait olduğuna inanıyor.

MHP'DE DOĞDU MHP'DE BÜYÜDÜ

Peki diyeceksiniz ki, bu tür söylemler daha doğrusu  bu tür uğraşlar Meral Akşener başta olmak üzere diğer adayların işine yarar mı? Ya da durun şöyle söyleyeyim. Gazetecilik deyimiyle bu tür asparagas, yalan ve hayali haberler yıllarca MHP çatısı altında canı gönülden çalışmış, saçlarını MHP ideolojisinde ağartmış genel başkan adayı Koray Aydın'ı yıpratır mı? Gerçek MHP'liler şunu çok iyi bilirler ki 'Hayır yıpratmaz, yıpratamaz' Koray Aydın benim gördüğüm kadarıyla MHP'nin Genel Başkan Adayları arasında en seçilmesi gereken, gerçekten de o koltuğa oturması gereken adamdır. Neden derseniz bu yazıyı, haber yorumumu okuyan gerçek partililer çok iyi bilir Koray Aydın bir kere ithal aday değildir. MHP'nin öz ve öz evladıdır. Yani ne doğru yoldan, ne yamuk yoldan ya da ne şu partiden, bu partiden ya da ne şu oluşumdan ne de bu oluşumdan gelmiştir. Aydın MHP'de doğmuş, MHP de büyümüştür.

AYNEN BAŞLIKTAKİ GİBİ...

Yorum haberimin başlığından da anlaşılacağı gibi 'Eskiye rağbet olsa Hüsamettin Özkan gibi eski siyasilerin bir takım oluşumlarda bulunarak MHP'ye lider olamaması halinde Meral Akşener'i yeni bir sağ partide lider yapmak girişimleri yazının başlığına tam oturuyor. Gerçi bu tip oluşumları reddeden Hüsamettin Özkan'ın geçmişte DSP'de yaptıkları ortada gün ışığı gibi duruyor. İnsan ister istemez şunu sormadan edemiyor. Meral Akşener delege imzalarını toplarken acaba Koray Aydın'ın gücünü görmesi nedeniyle başlangıçta Aydın ve Sinan Oğan ile birlikte hareket eden Akşener sadece bu nedenden dolayı mı her aday imzaları ayrı toplasın savını ortaya atıyor.

DİĞER ADAYLARA BİR BAKIN DERİM..

Haa durun bir sorum daha var. Bakın MHP bu iddia ile çalkalanıyor. 'Acaba paralel oluşum bu işin  neresinde? Bu paralel kimi destekliyor? Ben hemen kendi izlenimimi açık ve seçik hemen yazıvereyim. Cemaatin desteklediği aday gerçek MHP'li Koray Aydın değil! Ha illaki kim diye ısrarcıysanız diğer adayları bir inceleyin derim.

www.etkihaber.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.