1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kamalak: Türkiye'ye Gelen Patriotların Bize Bir Maliyeti Olacak
Kamalak: Türkiyeye Gelen Patriotların Bize Bir Maliyeti Olacak

Kamalak: Türkiye'ye Gelen Patriotların Bize Bir Maliyeti Olacak

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye’ye yerleştirilecek Patriot füzelerinin hedefinde Müslümanların olacağını ifade ederek, "1.

A+A-

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye’ye yerleştirilecek Patriot füzelerinin hedefinde Müslümanların olacağını ifade ederek, "1. Dünya Savaşı'na Yavuz ve Midilli gemilerinin Rus kıyılarını bombalaması ile girmiştik. Gemiler sözde bizim ama tetik Almanların elindeydi. Bu füzelerin de bize bir maliyeti olacak. Çünkü tetik bizde olmayacak. Bu nedenle füzeler gelmeden önce Hatay’da miting düzenleyeceğiz." dedi. Türkiye'de 28 tane NATO Üssü bulunduğunu iddia eden Kamalak, 2004 yılında çıkarılan bir tebliği ile 6 havaalanı ve 7 limanın ABD'nin emrine verildiğini de savundu.

Saadet Partisi Mustafa Kamalak, Suriye tehdidi üzerine sınıra yerleştirilecek Patriot füzeleri ile ilgili Saadet Partisi Genel Merkezi'nde basın toplantısı yaptı. Kamalak, füzelerle birlikte Türkiye’ye 10 bin civarında asker geleceğini belirterek, "Türkiye bu füzelerin ve askerlerin maliyetlerini ödeyecektir. Bu füzelerle kimi vuracağız? Bu füzelerin hedefinde Müslüman olacaktır. Karşı cephede olsanız, ateş nereden açılıyorsa orayı bombalardınız. Türkiye tam anlamıyla savaşın merkezine konulmuş durumda. Bu sebepledir ki ayın 20’sinde bir miting düzenliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Kamalak, Türkiye’nin 28 yerinde NATO Üssü bulunduğuna dikkat çekerek, Osmanlı'nın 1. Dünya Savaşı’na 'oldu - bitti' ile girdiğini vurguladı. Kamalak, Yavuz ve Midilli gemilerinin Rus kıyılarını bombalaması ile Osmanlı'nın savaşa girdiğini ifade ederek "O dönem, tetik Almanya’nın elindeydi. Suriye’nin sınırına yerleştirilen füzelerinde tetikleri başkalarının elinde olacaktır. Bu açıdan Saadet Partisi olarak iktidara geldiğimizde, NATO ile ilişkilerimiz gözden geçireceğiz.” diye konuştu

“LİMANLARIMIZ VE HAVALANLARIMIZ ABD’NİN EMRİNE AMADE KILINDI”

Kamalak, Büyük Ortadoğu Projesi’ne göre 22 ülkenin haritasının değiştirileceğini de hatırlattı. Bu ülkelerden birisinin de Türkiye olduğuna dikkat çeken Kamalak, “Irak’a müdahale için çıkarılmayan tezkere, 2004 yılında çıkarılan bir tebliğ ile etkisiz kılındı. 6 havaalanımız ve 7 deniz limanımız ABD’nin emrine amade kılındı. 2005 yılında mevcut iktidar ile bir yardım anlaşması imzalandı. Meclis'ten sessiz sedasız geçen 5575 No'lu kanuna göre de Türkiye Cumhuriyeti ile ABD arasında Kitle İmha Silahlarının Yayılmasının Önlenmesi İçin İşbirliğine gidildi. Kanunda Meclis'ten geçti.” dedi..

Haçlı seferlerinin postmodern bir şekilde devam ettiğini de savunan Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Müslümanların eline yüksek fiyatlarla silah sıkıştırıyorlar ve Müslümanı Müslümana kırdırıyorlar. Kendilerinin kasaları para ile doluyor. Bu oyunu bozmamız gerekiyor.” CİHAN

Kamalak: Türkiye'ye gelen Patriotların bize bir maliyeti olacak

Kamalak: Türkiye'ye gelen Patriotların bize bir maliyeti olacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.