1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kamera Görüntülerini İnceleyen Polis Hırsızları Yakaladı
Kamera Görüntülerini İnceleyen Polis Hırsızları Yakaladı

Kamera Görüntülerini İnceleyen Polis Hırsızları Yakaladı

Batman’da ilköğretim okulunda meydana gelen hırsızlık olayının ardından güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, kentte birçok hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen 5 kişiyi yakaladı.

A+A-

Batman’da ilköğretim okulunda meydana gelen hırsızlık olayının ardından güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, kentte birçok hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen 5 kişiyi yakaladı. Adli mercilere sevk edilen şahıslardan 2’si tutuklandı.

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı hırsızlık büro ekipleri, ilköğretim okulunda meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak okulun güvenlik kameralarını incelenmeye aldı.

Emniyetten alınan bilgiye göre, kamerada tespit edilen ve daha önce 3 ayrı hırsızlık olayından kaydı bulunan şüpheli şahıs, bir parkta bulunduğu esnada takibe alındı. Takip edildiğini anlaması üzerine Gap Mahallesi’nde bulunan bir inşaata çıkan ve inşaatın 2. kattan atlayarak kaçmaya başlayan şahıs, ekiplerinin yapmış olduğu kovalamaca sonucu yakalandı.

Belde Mahallesi civarlarında ikametten hırsızlık olayının olduğunun bildirilmesi üzerine harekete geçen hırsızlık büro ekipleri, çevrede yapılan çalışmalarda evlerden hırsızlık yapan ve hırsızlık esnasında gözcülük yapan 4 şüpheliyi daha yakaladı.

Şahısların vermiş olduğu bilgiler ışığında yapılan aramalarda; 9 adet cep telefonu, 2 adet kol saati, 3 adet dizüstü bilgisayar ve farklı adreslerden çalınan ev eşyası, araçlarda yapılan aramalarda ise esrar maddesi ele geçirildi.

Adli mercilere sevk edilen 5 şahıstan 2’si tutuklandı. 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.