1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Kampanya başladı, manifestomuzu açıklayacağız"
"Kampanya başladı, manifestomuzu açıklayacağız"

"Kampanya başladı, manifestomuzu açıklayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kampanya başladı. Fakat biz tabii şimdi manifestomuzu açıklayacağız. Şu anda bununla ilgili olarak ekibim çalışıyor ve ekibimle beraber de değerlendirmelerimizi yapacağız." dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kampanya başladı. Fakat biz tabii şimdi manifestomuzu açıklayacağız. Şu anda bununla ilgili olarak ekibim çalışıyor ve ekibimle beraber de değerlendirmelerimizi yapacağız. Bizim inşallah normalde seçim beyannamesi diye ifade edilen ama biz onu bir manifesto olarak kabul ediyoruz, büyük ihtimalle İstanbul Kongresi'ne yetiştirmeye çalışacağız." dedi. 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Eyüp Sultan Camisinde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından yaptığı açıklamada, "Yüksek Seçim Kurulu'nun takvimi açıklamasıyla birlikte de biz şu anda hazırladığımız takvimi şöyle bir masaya yatıracağız. Ondan sonra kendi yol haritamızı inşallah uygulamaya koyacağız. Temayül yoklamasını yinee yapmayı düşünüyoruz. Temayül yoklamalarını da yapıp bu arada milletvekillerinin de tespitiyle ilgili çalışmayı da yürütmüş olacağız." diye konuştu. 

'Tribünlerdeki bu terörü birileri organize etti'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan maçta çıkan olaylara ilişkin de "Bu futbol teröründen de öte bir şey. Burada ayrıca biraz açık konuşmam lazım, kumpas da var." dedi. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasıyla ilgili de Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şenol hocaya yapılanı affetmek mümkün değil. Şenol Hocayı da aradım. Aynı şekilde Fikret başkanı, Aziz başkanı da aradım." şeklinde konuştu. 

Erdoğan, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki bu maçta çıkan olayların birilerince organize edildiğini vurgulayarak, "Tribünlerdeki bu terörü birileri organize etti. Bu kendiliğinden olan bir şey değil." dedi.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.