1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kamuya yeni atamalar
Kamuya yeni atamalar

Kamuya yeni atamalar

Başbakan Yardımcılığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Maliye Bakanlıklarına Ait Atama Kararları RESMİ GAZETE'de yayımlandı.

A+A-

Başbakan Yardımcılığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Maliye bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre; Başbakan Yardımcılığı Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığına Derya Örs yeniden atandı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Hakan İlyas Aydoğan getirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliklerine, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Köse, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Piral, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Masum Burak, Tarım Reformu Genel Müdür Gürsel Küsek, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü İrfan Erol atandı.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyesi Gürsel Küsek, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Masum Burak, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Kıran ve Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çakır yönetim kurulu üyeliklerinden alındı.

Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Nesrin Fırat Engin, Cem Dağaşan ve İbrahim Aksoy atandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.