1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. Kanal D çalışanları kaza geçirdi: 1 ölü, 2 yaralı
Kanal D çalışanları kaza geçirdi: 1 ölü, 2 yaralı

Kanal D çalışanları kaza geçirdi: 1 ölü, 2 yaralı

Başkent'te dün akşam saatlerinde iki otomobilin çarpışması sonucu, Kanal D televizyonu Ankara bürosunda montaj görevlisi olarak çalışan Harun Bayhan hayatını kaybetti, muhabir Yasemin Doğan yaralandı.

A+A-

Kaza, Çankaya İnönü Bulvarı Dışişleri Bakanlığı önünde meydana geldi. Sincan istikametine giden Onur Koyuncu yönetimindeki 06 DG 5985 plakalı otomobil ile Harun Bayhan yönetimindeki 06 H 7828 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle aracın içerisinde sıkışan Bayhan olay yerinde hayatını kaybetti. Yasemin Doğan ile Onur Koyuncu ise yaralandı. Kaza mahalline polis, ambulans ve itfaiye ekipleri geldi. Yaralılara ilk müdahaleyi ise olay yerinden geçen ortopedist bir doktor yaptı. Kaza alanına emniyet şeridi çekildi. Doğan ile Koyuncu ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Her iki yaralının da hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Görgü tanıkları, kazanın Onur Koyuncu yönetimindeki otomobilin orta refüjü aşarak karşı şeride girmesiyle meydana geldiğini belirterek, aracın şoförünün alkollü olduğunu iddia etti. Bu arada bazı vatandaşlar ambulans ve itfaiye ekiplerine geç geldiklerini öne sürerek tepki gösterdi. Bayhan'ın cenazesi, itfaiye ekiplerinin çabasıyla sıkıştığı yerden çıkartılarak cenaze aracına konuldu. Cenaze, Adli Tıp morguna götürüldü. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yoğun trafik sebebiyle olay yerine gelmekte zorluk çektiği görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.