1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kar Sebebiyle 399 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı
Kar Sebebiyle 399 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Kar Sebebiyle 399 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Samsun’da etkisini artıran kar yağışı sonrası Alaçam, Terme, Kavak, Havza ve 19 Mayıs ilçelerinde yolu kapanan köylerin okullarında eğitime 1 gün ara verildi.

A+A-

Samsun’da etkisini artıran kar yağışı sonrası Alaçam, Terme, Kavak, Havza ve 19 Mayıs ilçelerinde yolu kapanan köylerin okullarında eğitime 1 gün ara verildi. Özellikle ilçelerin yüksek kesimlerinde kâbusa dönen kar nedeniyle 399 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Terme ve Havza'da tüm ilk ve orta dereceli okullarda, Kavak, 19 Mayıs ve Alaçam'da taşımalı köy ilkokullarında eğitime bugün ara verildi. Bölge Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri ise Samsun-Ankara kara yolunun Kavak bölümünde kar yağışı dolayısıyla ulaşımın güçlükle sağlandığını, özellikle Kazancı ve Tekke rampalarında sıkıntı yaşandığını belirtti.

İl Özel İdaresi'nden alınan bilgiye göre; Alaçam'da 20, Asarcık'ta 28, Atakum'da 20, Ayvacık'ta 30, Bafra'da 20, Canik'te 32, Çarşamba'da 30, Havza'da 25, İlkadım'da 8, Kavak'ta 50, Ladik'te 51, 19 Mayıs'ta 10, Salıpazarı'nda 15, Tekkeköy'de 25, Terme'de 18, Vezirköprü'de 7 ve Yakakent'te 10 köy yolu kapalı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.