1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Karaman, 'En Temiz İller' Sıralamasında 3. Oldu
Karaman, En Temiz İller Sıralamasında 3. Oldu

Karaman, 'En Temiz İller' Sıralamasında 3. Oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye’nin çevreyi korumak için en fazla yatırım ve denetim yapan belediyelerini belirledi.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye’nin çevreyi korumak için en fazla yatırım ve denetim yapan belediyelerini belirledi. Değerlendirmede Karaman Belediyesi, Türkiye genelinde üçüncü il oldu. Karaman Belediyesi adına ödülü Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammed Balta’nın elinden aldı.

Bir yıl boyunca belediyelerin katı atık ve atık su arıtma yönetimi, hava kalitesi, iklim değişikliği, büyük endüstriyel kazaların önlenmesi ve acil müdahale, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolü alanlarında takip ve incelemede bulunan bakanlık, yaptığı değerlendirmede Karaman Belediyesi’ni Türkiye genelinde 3. il seçti.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bu yıl ikincisi tertip edilen Türkiye’nin çevre enlerinin belirlendiği yarışma için 5 Haziran Dünya Çevre gününde ödül töreni düzenlendi. Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlık yetkilileri, Belediye Başkanları, Sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.