1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Karatay'da Yollar Asfaltlanıyor..
Karatayda Yollar Asfaltlanıyor..

Karatay'da Yollar Asfaltlanıyor..

Konya Karatay Belediyesi'nin yolların daha güzel olması için başlattığı alt yapı, üst yapı ve asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor..

A+A-

Konya Karatay Belediyesi'nin yolların daha güzel olması için başlattığı alt yapı, üst yapı ve asfaltlama çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçenin en uzun caddelerinden Saraçoğlu Caddesi'nde gerçekleşen alt yapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2012'de Karatay'da 150 bin ton asfalt dökerek bir rekor kırıldığını söyledi.

Başkan Hançerli, 2013 yılı asfalt hedefinin 200 bin ton olarak belirlendiğini ancak bu hedefin aşılacağını dile getirdi. Hançerli, "Karatay Belediyesi ekiplerinin yanı sıra yeni bir ihale ile birlikte iki müteahhit firma ile çalışmalar yapıyor. Karatay’ın en uzun caddesi olan Saraçoğlu Caddesi'nde 2.5 kilometrelik bir alan asfaltlanıyor. Çift şeritli olarak kullanılan bu caddedeki çalışmalar tamamlandığı zaman Hayıroğlu, Yarma ve Ovakavağı beldelerine ulaşım daha rahat ve sorunsuz bir şekilde sağlanacak." dedi.

Çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini belirten Başkan Hançerli, Karatay’ın alt yapı kalitesi, yol kalitesi, asfalt kalitesi ve ulaşım kalitesinin artacağını ifade etti. CİHAN

Karatay'da yollar asfaltlanıyor

Karatay'da yollar asfaltlanıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.