1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kardan Mağdur Olan 'Alo 153' Hattını Arayacak
Kardan Mağdur Olan Alo 153 Hattını Arayacak

Kardan Mağdur Olan 'Alo 153' Hattını Arayacak

Tokat’ın Turhal ilçesinde, devam eden kar yağışı sebebiyle birçok köy yolu ulaşıma kapandı.

A+A-

Tokat’ın Turhal ilçesinde, devam eden kar yağışı sebebiyle birçok köy yolu ulaşıma kapandı. Yolları açmak için Belediye, Özel İdare ve Karayolları ekiplerinin yoğun bir şeklide çalıştığı belirtildi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, “Kar yağışı ve don nedeniyle mağdur olan vatandaşlar, yardım için belediyenin ‘Alo 153’ hattını arayabilirler." dedi.

Turhal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Cumhuriyet Caddesi ve şehrin diğer işlek caddelerini aralıksız olarak çalıştığı açıklandı. Temizlik ekiplerinin yolları ve kaldırımları temizledikleri ifade edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, kazaların yaşanmaması için vatandaşların acil işleri olmadıkça trafiğe çıkmamaları, dışarı çıkılacaksa bile şehir içinde toplu taşıma araçlarının kullanmalarını tavsiye etti. Belediye ekiplerinin aralıksız olarak çalıştığını dile getiren Başkan Gözen, temizlik çalışmalarında önceliği, ana yol ve kaldırımlara verdiklerini söyledi. Gözen, araç ve yayaları mağdur etmemek için belediye olarak ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini hatırlatarak, kar yağışı ve don nedeniyle vatandaşların temkinli ve tedbirli olmalarını söyledi.

Gözen, “Kar yağışı ve don nedeniyle mağdur olan vatandaşlar, yardım için belediyenin ‘Alo 153’ hattını arayabilirler. Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı her yeri etkilediği gibi bizleri de etkiledi. Belediye ekiplerimiz, araç ve yayaların daha emniyetli hareket edebilmeleri için yol temizleme çalışmalarına hızla devam ediyor. Vatandaşların ve sürücülerin sıkıntı yaşamaması için öncelikle ana yol ve kaldırımlarda temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Tabi bu süreçte, herkesin tedbirli ve temkinli olması gerekiyor. Aşırı hız ve ani frenlerden kaçınıp, mümkünse trafiğe çıkarken zincirsiz çıkılmamalı. Belediyemizin Alo 153 hattı 24 saat vatandaşın hizmetinde. Halkımız, ihtiyaç halinde bu hattı arayıp yardım isteyebilir.” diye ifade etti.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.