1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Karşıyaka Yamanlar Basketbolda İzmir Şampiyonu Oldu
Karşıyaka Yamanlar Basketbolda İzmir Şampiyonu Oldu

Karşıyaka Yamanlar Basketbolda İzmir Şampiyonu Oldu

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İzmir Liseler Arası Basketbol İl Birinciliği'nde rakiplerini geride bırakan geçen yılın şampiyonu Karşıyaka Yamanlar Koleji, bu yıl da basketbolda zirveye oturdu.

A+A-

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İzmir Liseler Arası Basketbol İl Birinciliği'nde rakiplerini geride bırakan geçen yılın şampiyonu Karşıyaka Yamanlar Koleji, bu yıl da basketbolda zirveye oturdu. Cumhuriyet Spor Salonu'ndaki final müsabakaları sonucunda Karşıyaka Türk Koleji ikinci, Şirinyer Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Karşıyaka Yamanlar Koleji İzmir, Türk Koleji Afyonkarahisar, Şirinyer Anadolu Lisesi ise Giresun’da yapılacak grup müsabakalarında şehri temsil edecek.

Geçen yıl Türkiye finallerinde İzmir’in tek temsilcisi olan Karşıyaka Yamanlar Koleji'nde bu yıl hedef, Türkiye şampiyonluğu olarak belirlendi. Basketbol koçu Ziya Uyanık, “Millî takımlarda yer alan öğrencilerimizin de desteğiyle bu sezon İzmir'e liseler arası Türkiye şampiyonluğunu getirmek istiyoruz. Hesaplarımızı zirve için yaptık, bunu da başaracak güce sahibiz.” dedi. Karşıyaka Yamanlar Koleji Müdürü Şakir Ural da, “Öğrencilerimizin bilim yarışmalarında kazandığı başarıların yanında spordaki başarıları da eğitimde doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Öğrencilerimizden Türkiye şampiyonluğu bekliyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.