1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Kasetle gelen dekontla gider"
Kasetle gelen dekontla gider

"Kasetle gelen dekontla gider"

Türkiye'nin Irak ve Suriye'deki zulümlere sırtını dönmediği için hedef seçildiğini belirten Erdoğan: "Senaryo belli, tezgâh belli. Ana hıyanetin başındaki zatı da aynı amaçla kullanıyorlar"

A+A-

Kılıçdaroğlu için "Bay Kemal gidici" ifadesini kullanan Erdoğan, "Hesap uzmanı olduğunu iddia etse de okuduğunu anlamıyor. Kasetle gelen dekontla gider. Bunu böyle bilin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün ilk olarak Ağrı'ya gitti. Hem AK Parti Ağrı 6. Olağan İl Kongresi'nin yapılacağı salonun önünde hem de kongrede konuşan Erdoğan, ABD ve Kılıçdaroğlu'na yönelik sert ifadeler kullandı. Erdoğan ardından da Muş'ta partisinin il kongresine katıldı. Erdoğan üç ayrı konuşmasında özetle şunları söyledi:

TERÖR DEFOLUYOR: İşadamları buraya yatırım yapmıyor. Sebebi terör. Terör defoluyor. Bundan sonra işadamları Allah'ın izniyle buralara da yatırım yapacaklar. Terör ortadan kalksa sadece Ağrı dağına milyonlarca insan turist olarak gelir. Terörle dayanışma halinde ve terörizme sırtını dayayanlarla bu ülkemize hizmet olmaz, şehirlerimize hizmet olmaz, ilçelerimize, beldelerimize hizmet olmaz, bunu böyle bilelim. Onun için bizim derdimizle dertlenecek belediye başkanlarına, milletvekillerine, bakanlara ihtiyacımız var, bunu böyle bilelim. Ülkemizde, benim Kürt kardeşlerimin kendilerini temsil etmek için terör örgütlerine, bölücü zihniyetli partilere de ihtiyacı yoktur.

F-16 OLURUZ, YAĞARIZ: 81 vilayetiyle, 780 bin kilometrekare toprağıyla bu vatanın tek bir karışına, kimseye el uzattırmayız. Kim ki bu yola tevessül ederse işte Tendürek'te F-16 oluruz, Cudi'de F-16 oluruz, Gabar'da F-16 oluruz, Bestler Dereler'de F-16 oluruz, üstüne üstüne ineriz.

DEAŞ NEYSE YPG DE ODUR: Suriye'de DEAŞ ne ise YPG de odur. DEAŞ'ı kim kurduysa YPG'yi de onlar kurdu ve yönlendiriyor. Ağrılıların güzel bir sözü var 'Kara yüze is gerekmez.' Bunların birilerinin maşası olduğunu görmek için uzun lafa gerek yok her şey ortada. Suriye'deki Kürt kardeşlerimizin tek dostu vardır o da Türkiye'dir.

ANA HIYANET PARTİSİNİN BAŞINDAKİ ZAT: Türkiye, Irak'taki, Suriye'deki yaşanan zulümlere sırtını dönebilir mi? Zulme rıza zulümdür. Şimdi bu senaryolara boyun eğmedik diye bizi ABD'de ülkemizi itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Senaryo belli tezgâh belli. İş birlikçileriyle, FETÖ ile yapıyorlar. Bu oyuna bizi getiremeyeceksiniz. Bunu böyle bilin. PKK'yı bunun için azdırdılar FETÖ'yü bunun için sahaya sürdüler, DEAŞ'ı üzerimize saldılar. Ana hıyanet partisinin başındaki zatı da aynı amaçla kullanıyorlar. Ülkemizde elde edemediklerini binlerce kilometre öteden aynı senaryoyla ulaşmanın gayreti içindeler. Bu saldırı ve oyunların hiçbiri birbirinden ayrı değildir. Hepsi ülkemizi diz çöktürmeyi hedeflemektedir. İstedikleri kadar uğraşsınlar başaramayacaklar. Bu millet yaşanan oyunu iyi biliyor ve ülkesine sahip çıkıyor. Erdoğan, Ağrı'dan İzmir'e doğrudan uçak seferlerinin de 24 Ocak'ta başlayacağının müjdesini verdi.

GÖZ GÖRE GÖRE TONGAYA DÜŞÜYOR..
Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ailesine yönelik iftiralarını da eleştiren Erdoğan, "FETÖ'nün sosyal medyacılarının servis ettiği bilgilerle MİT'i hedef aldılar. İşte şimdi bir yalan. Bay Kemal gidicidir. Geçen hafta göz göre göre tongaya düşürülmesinin başka izahı olamaz. Hesap uzmanı olduğunu iddia etse de okuduğunu anlamıyor. Bu zatın genel müdürlüğü altında SSK'nın neden battığı iyice anlaşılıyor. Kasetle gelen dekontla gider. Bunu böyle bilin" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muş 6. olağan il kongresine katıldı. Erdoğan, kongrenin yapılacağı alanın dışında kendisini bekleyen vatandaşlara da hitap etti.

Kaynak: SABAH

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.