1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kastamonu Valisi, Abana'daki Otel İnşaatını İnceledi
Kastamonu Valisi, Abanadaki Otel İnşaatını İnceledi

Kastamonu Valisi, Abana'daki Otel İnşaatını İnceledi

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Abana’daki otel inşaatında incelemede bulundu.     Vali Bektaş, ilçede yapım çalışmaları süren 4 yıldızlı otelin inşaatında incelemelerde bulunarak, otel yetkilisi Murtaza Sıvar’dan bilgiler aldı.

A+A-

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Abana’daki otel inşaatında incelemede bulundu.

    Vali Bektaş, ilçede yapım çalışmaları süren 4 yıldızlı otelin inşaatında incelemelerde bulunarak, otel yetkilisi Murtaza Sıvar’dan bilgiler aldı. Bektaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgenin ihtiyacı olan bir tesisin ilçede inşa edildiğini belirterek, “Burada görüyoruz ki güzel iş çıkarılmış. Emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.

    Sıvar da 210 yatak kapasiteli tesisi sezona yetiştirmek üzere çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, “Otelin, sahil kesiminde ihtiyaç duyulan bir boşluğu kapatacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

    Bektaş, incelemenin ardından kaymakamlık makamında muhtarlar ve siyasi parti temsilcileriyle yaptığı toplantı sonrasında ilçeden ayrıldı.

    İncelemeye, Kaymakam Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Garnizon Komutanı Jandarma Başçavuş Necmi Öcal ve Emniyet Amiri Ferhat Gül de katıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.