1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Katliam Gibi Kazanın Duruşması Ertelendi
Katliam Gibi Kazanın Duruşması Ertelendi

Katliam Gibi Kazanın Duruşması Ertelendi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, meydana gelen Muhammet Çarkçı, Metin Çetiner ve Ali Şekeroğlu'nun yaşamını yitirdiği, 4 kişinin ise yaralandığı kazanın davası karar aşamasına geldi.

A+A-

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, meydana gelen Muhammet Çarkçı, Metin Çetiner ve Ali Şekeroğlu'nun yaşamını yitirdiği, 4 kişinin ise yaralandığı kazanın davası karar aşamasına geldi. Duruşma, 26 Temmuz 2013 tarihine ertelendi.

D-100 Karayolu Döküm Işıklar mekvinde meydana gelen kazada, Arif Özdemir'in kullandığı 34 FH 3196 plakalı otomobil, Ali Çarkçı idaresindeki 41 AC 965 plakalı otomobille çarpışmış, kazada Ali Şekeroğlu olay yerinde, Muhammet Çarkçı ve Metin Çetiner ise kaldırıldıkları Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamlarını yitirmişti. Kazada ayrıca Ali Çarkçı, Yaşar Güner, Atilla Güner ve Arif Güner yaralanmışlardı. Olayla ilgili olarak 2 sürücünün tutuklandığı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanıklar ile avukatları ve müştekiler katıldı. Mahkemede Adli Tıp Kurumu'nda kaza ile ilgili hazırlanan raporun geldiğini ve raporda iki sanığın da asli derecede kusurlu olduğuna yer verildiği ifadeleri bildirildi. Her iki sanığın avukatı da bilirkişi raporunda aleyhte olanları kabul etmediklerini belirtip tahliye talebinde bulunurken, bilirkişi raporlarının varsayımdan hareket edilerek hazırlandığını, kesin bulgular bulunmadığını hakikat ortaya çıkartmak için kesin bulgular ve teknolojiden faydalanarak yeniden rapor hazırlanması gerektiğini ifade etti.

Mahkeme yeniden bilirkişi raporu hazırlanması talebini görüşmek üzere duruşmayı 26 Temmuz 2013 tarihine erteledi. Sanıkların ise tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.