1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kavşakta Duramayan Kamyonet Banka Aracını Devirdi
Kavşakta Duramayan Kamyonet Banka Aracını Devirdi

Kavşakta Duramayan Kamyonet Banka Aracını Devirdi

Edirne’de bayan doktorun kullandığı kamyonet, kavşakta duramayarak ana yolda seyir halindeki banka para nakil aracına çarptı. Banka aracının devrildiğ...

A+A-

Edirne’de bayan doktorun kullandığı kamyonet, kavşakta duramayarak ana yolda seyir halindeki banka para nakil aracına çarptı. Banka aracının devrildiği kazada 2 kişi yaralandı.

Olay saat 16.30 sıralarında meydana geldi. D-100 karayolu Kırklareli kavşağına giren Kadriye Çebi’nin kullandığı 39 DR 393 plakalı kamyonet, sürücünün bir anlık dalgınlığı sonucu ana yola geçti. Yola aniden giren araç, Edirne merkeze doğru seyir halindeki Özay Kara’nın kullandığı bir bankaya ait 06 AN 7441 plakalı para nakil aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklenen araç devrildi. Araçta bulunan güvenlik görevlisi Mehmet Gidik ile Mehmet Memo yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Uzun süre kazanın etkisinden kurtulamayan kamyonet sürücüsü Doktor Kadriye Çebi, “Kırklareli’ne gidiyorduk. Kavşağa girdiğimde bir araç yoktu. Biran yana bir şey almak için eğildim, sonra kaza oldu. Bir anlık dikkatsizlik sonucu bu kaza meydana geldi. Çok üzgünüm.” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.