1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kaymakam Sarıkaya, Gazetecilere Teşekkür Belgesi Verdi
Kaymakam Sarıkaya, Gazetecilere Teşekkür Belgesi Verdi

Kaymakam Sarıkaya, Gazetecilere Teşekkür Belgesi Verdi

Gaziantep Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya ilçede görev yapan ulusal ve yerel gazetecilere ilçenin tanıtımındaki gayretlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

A+A-

Gaziantep Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya ilçede görev yapan ulusal ve yerel gazetecilere ilçenin tanıtımındaki gayretlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi. Haskoç Türkü Evi'nde gazetecilerle bir araya gelen Sarıkaya, Cihan Haber Ajansı Muhabiri İsmail Kişi, Anadolu Ajansı Muhabiri Resul Tokluca, DHA Muhabiri Mustafa Kılıçlı başta olmak üzere ilçede yerel yayın yapan Pazarcık gazetesi, Aksu Gazetesi ve Hakiki vizyon gazetesi olmak üzere 6 kişiye teşekkür belgesi verdi.

İlçede yapılan haberlerde zaman zaman ilçede gündem oluşturulduğuna dikkat çeken Sarıkaya gazeteci mesleğinin her zaman zor ve meşakkatli olduğunu belirtti. Ajans muhabirlerinin çalışma güçlüğüne dikkat çeken Sarıkaya, olayın görüntüsünün kısa zamanda aktarılmasının sorumluluğunun çalışan muhabirleri yıprattığını belitti. Türkiye’de görevi başında hayatını kaybeden muhabirleri de şükranla andığını belirten Sarıkaya, "Yaz kış demeden bazen aç bazen tok görevini hakkı ile yerine getirirken halkın milli ve manevi duygularını istismar etmeden çalışan bütün gazetecilerin gazeteciler gününü kutluyorum. İlçe kaymakamı olarak ilçede olan olayları halka duyurmaya çalışan gazetecilerin olayları halka titizlikle doğru bir şekilde indirgemesini takdirle karşılıyorum." dedi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.