1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kaymakamı Narinoğlu: İdarecilerin Fedakâr Ve Üretken Olmaları Çok Önemli
Kaymakamı Narinoğlu: İdarecilerin Fedakâr Ve Üretken Olmaları Çok Önemli

Kaymakamı Narinoğlu: İdarecilerin Fedakâr Ve Üretken Olmaları Çok Önemli

İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, idarecilerin, yöneticilerin ve bürokratların devlet ile millet arasında temel bir köprü vazifesini ifa ettiğini belirterek, "Bizlerin, vatandaşla devlet arasındaki kaynaşmayı daha güçlü hale getirmek için gayretli, feda.

A+A-

İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, idarecilerin, yöneticilerin ve bürokratların devlet ile millet arasında temel bir köprü vazifesini ifa ettiğini belirterek, "Bizlerin, vatandaşla devlet arasındaki kaynaşmayı daha güçlü hale getirmek için gayretli, fedakâr ve üretken olmak büyük önem arz etmektedir." dedi.

İlkadım Kaymakamlığı, '10 Ocak İdareciler Günü' sebebiyle Acem Tekkesi'nde organize ettiği programda birlik ve kaynaşma ortamı sağlandı. Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın ev sahipliği yaptığı programa kaymakamlar, mülki idareciler ve aileleri katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, idarecilerin, yöneticilerin ve bürokratların devlet ile millet, kurum ve vatandaş arasında temel bir köprü vazifesini ifa ettiğini söyledi. Narinoğlu, şöyle dedi: "Bizlerin, vatandaşla devlet arasındaki kaynaşmayı daha güçlü hale getirmek için gayretli, fedakâr ve üretken olmak büyük önem arz etmektedir. Bu sorumluluk bilinci ile milletin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışan tüm idarecileri bu özel günde kutluyorum. Bu manada bize ev sahipliği yaparak yanımızda olan Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a teşekkürlerimi sunuyorum."

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise mülki idare amirlerinin, devletin önemli bir yapıtaşı olduğunu belirtti. Demirtaş, idarecilerin, kamu hizmetinin ifasında vatandaş memnuniyetini esas alan, devlet-millet arasında önemli bir görevi ifade ettiklerini kaydetti. Başkan Demirtaş, "Biz de belediye olarak yürüttüğümüz çalışmalarda açık ve şeffaf kamu yönetimi anlayışı ile halkla birlikte, halk için emek, hizmet üretiyoruz. Bu özverili mesleği birlikte yürüttüğümüz kaymakamlarımızın ve tüm idareci arkadaşlarımızın bu özel günlerini kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılı bir meslek hayatı dilerim." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Türk Dünyası Müzikleri Gençlik Korosu, 'Orta Asya’dan Günümüze' adlı bir konser verdi. Programın sonunda, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, katılımcılara günün anısına çeşitli hediyeler dağıttı.


CİHAN

Kaymakamı Narinoğlu: İdarecilerin fedakâr ve üretken olmaları çok önemli

Kaymakamı Narinoğlu: İdarecilerin fedakâr ve üretken olmaları çok önemli

Kaymakamı Narinoğlu: İdarecilerin fedakâr ve üretken olmaları çok önemli

Kaymakamı Narinoğlu: İdarecilerin fedakâr ve üretken olmaları çok önemli

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.