1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kaymakamlık Kupası, Sanayi Esnafspor'un
Kaymakamlık Kupası, Sanayi Esnafsporun

Kaymakamlık Kupası, Sanayi Esnafspor'un

Terme Kaymakamlığı Kurumlar Arası Bahar Şenliği Futbol Turnuvası final maçı dün akşam oynanan müsabakayla son buldu.

A+A-

Terme Kaymakamlığı Kurumlar Arası Bahar Şenliği Futbol Turnuvası final maçı dün akşam oynanan müsabakayla son buldu. Sanayi Esnafspor, turnuvanın birincisi oldu.

Evci Belediye Spor ve Sanayi Esnafspor takımları arasında gerçekleşen final maçı Terme Lisesi OMV Spor tesislerinde yapıldı. Final maçında Esnafspor'un rakibe üstünlüğü ile bitmesiyle Kaymakamlık kupasını kazandı. İlçede geleneksel hale getirilen ve her yıl sporun bütünleştiriciliğinde buluşan takımlar, bu yıl da Kaymakamlık kupasını kazanabilmek için kıyasıya mücadele etti. İki takımın kaldığı final maçında üstünlük sağlayan Sanayispor 2013 yılı Kaymakamlık Bahar Şenliği kupasını kazandı. Final müsabakasını çok sayıda taraftar izlerken, müsabakayı İlçe Kaymakamı Fahri Meral ve Emniyet Müdürü Yalçın Şensu da yakından takip etti.

Maç sonrasında sahada futbolcuları tebrik eden Kaymakam Fahri Meral, birinci olan Sanayi Spor oyuncularına kupalarını takdim ederek tüm futbolculara centilmence ve kardeşlik içinde mücadele ettikleri için teşekkür etti. Evci Belediyespor 2. olurken Tarım spor ve Terme Gençlik Hizmetlerispor 3. ve 4'üncülüğü paylaştı. CİHAN

Kaymakamlık kupası, Sanayi Esnafspor'un

Kaymakamlık kupası, Sanayi Esnafspor'un

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.