1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kayseri'de Mahalle Sakinleri Erciyes İle Buluşuyor
Kayseride Mahalle Sakinleri Erciyes İle Buluşuyor

Kayseri'de Mahalle Sakinleri Erciyes İle Buluşuyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin bütün Kayserililerin Erciyes'te yapımı tamamlanan modern kayak tesislerini görebilmesi ve yararlanabilmesi amacıyla başlattığı "Mahalleler Erciyes ile Buluşuyor" projesi kapsamında Kayseri'nin değişik mahallelerinden alı.

A+A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin bütün Kayserililerin Erciyes'te yapımı tamamlanan modern kayak tesislerini görebilmesi ve yararlanabilmesi amacıyla başlattığı "Mahalleler Erciyes ile Buluşuyor" projesi kapsamında Kayseri'nin değişik mahallelerinden alınarak Erciyes'e çıkartılan vatandaşlar keyifli bir gün yaşadı.

        Mahallelerinden otobüslerle alınarak ücretsiz olarak önce Hacılar Kapı Serçel Bölgesi'ne giden vatandaşlar ardından Tekir ve Hisarcık Kapı'da yapımı tamamlanan diğer teleferik hatlarını, sosyal tesisleri ve kayak merkezlerini gezdi.

        Kiminin kayak yaptığı, kiminin çocuklarıyla birlikte eğlendiği Erciyes turuna katılan mahalle sakinleri de Erciyes'in yeni halini görmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Kayserimizin sembolü Erciyes, artık dünyanın en önemli kayak merkezlerinden birisi haline gelmiş. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki, buraya gerçekten çok büyük yatırımlar yapmış. Hepsini tek tek gezdik. Yapılanları görünce hem şaşırdık hem de gururlandık. Ailemizle birlikte keyifli bir gün geçirdik. Bize bu özel günü düzenlediği için ve de Erciyes'i Kayseri için çok önemli bir kazanç haline getirdiği için Başkan Özhaseki'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz." diye konuştu.

        Öte yandan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Kayseri'de yaşayan herkesin Erciyes'i görmesi amacıyla başlattığı 'Mahalleler Erciyes ile Buluşuyor' etkinlikleri önümüzdeki hafta sonları da devam edecek.
CİHAN

Kayseri'de mahalle sakinleri Erciyes ile buluşuyor

Kayseri'de mahalle sakinleri Erciyes ile buluşuyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.