1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kayserispor, Ceyhun Gülselam'a İmza Attırdı
Kayserispor, Ceyhun Gülselama İmza Attırdı

Kayserispor, Ceyhun Gülselam'a İmza Attırdı

Kayserispor Kulübü, Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Ceyhun Gülselam ile resmi sözleşme imzaladı.

A+A-

Kayserispor Kulübü, Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Ceyhun Gülselam ile resmi sözleşme imzaladı.

Takımın kamp yaptığı Susesi Otel'de düzenlenen imza törenine Genel Menajer Süleyman Hurma ile Kayserispor'un yeni oyuncusu Ceyhun Gülselam katıldı. Çok büyük bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu ifade eden Ceyhun, "Kulübün sezon başında UEFA Kupası hedefi vardı. Daha birşey kaybetmedik. Takım arkadaşlarımla birlikte bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapıp bu takımı inşallah hedefine ulaştırırız." diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Galatasaray'a çok büyük başarılar beklenerek gelmiştin. Buradaki hedefin nedir?" sorusuna ise genç oyuncu, "Büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Ben burada başarılı olmak için elimden geleni yapacağım." diye cevapladı.

Ceyhun, Kayserispor'da oynayabileceğine inandığını dile getirdi.

Başka bir gazetecinin, "Galatasaray'dan ayrılırken neler hissettin ?" sorusuna ise Ceyhun Gülselam, "Galatasaray'dan ayrılırken mutluydum. Vedalaşırken de belli olmuştur. Hocamla konuşmadan bu tranfser olmazdı o da bize yardımcı oldu. Fazla birşey söylemek istemiyorum." diye cevap verdi.

SÜLEYMAN HURMA: CEYHUN SEZON SONUNDA MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILARAK KARŞINIZA ÇIKACAK

Genel Menajer Süleyman Hurma da sezonun ilk yarısına oldukça iddialı başlamalarına rağmen alınan sonuçlarla taraftarlarını üzdüklerini söyledi. Hurma, "İlk yarı oldukça iddialıydık fakat olmadı. İlk devre güçlü kadro kurmamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Futbolda bazen böyle şeyler olabiliyor." diyerek, şöyle devam etti:

"Biliyorsunuz ligde son sıradaki takımın UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansı var. İlk 5'ten sonraki takımların düşme tehlikesi var. Bazı takımların avantajları bazılarının dezavantajları var. Biz de takımımızı takviye etmek için Ceyhun Gülselam'ı yarım dönemliğine Galatasaray'dan kiraladık. Bu transferde başkanımız ek bir bütçe ayırarak bize destek oldu. Bu transfer hepimize hayırlı uğurlu olsun."

Süleyman Hurma, sezon sonunda karşılıklı memnuniyetler olursa Ceyhun Gülselam'ı transfer edebileceklerini dile getirdi. Hurma, Ceyhun'un Kayserispor'da başarılı olacağını ve sezon sonunda A Milli takım oyuncusu olarak herkesin karşısına tekrar çıkacağını kaydetti.

Öte yandan bir gazetecinin, "Tranfser dönemlerinde aranızda Galatasaray ile hep sorun varmış gibi gözüküyordu. Galatasaray ile sorun var mı?" sorusuna ise Hurma, "Bizim Galatasaray ile aramızda hiçbir dönem sorun yoktu. Sadece transfer döneminde karşı karşıya gelmek zorunda kaldık. Tabiki biz de tranfser döneminde iyi oyuncularımızı kadromuzda tutmak istiyorduk, onlarda istiyordu. Tabiki öyle olunca bazen sıkınıtlar oluştu. Şu anda yeni bir dönem oluştu aramızda bir sorun yok. O dostluğumuz iyi gidiyor." şeklinde konuştu.

Hurma, Jaja transferinde kulübünün sorun çıkardığını eğer şartlarda bir değişme olursa transfer edebileceklerini kaydetti.
CİHAN

Kayserispor, Ceyhun Gülselam'a imza attırdı

Kayserispor, Ceyhun Gülselam'a imza attırdı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.