1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kazanın sebebi dehşete düşürdü!
Kazanın sebebi dehşete düşürdü!

Kazanın sebebi dehşete düşürdü!

İstanbul Acıbadem'deki metrobüs kazası ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Yoldan çıkan metrobüs, E-5 Karayolu'na girdi. Yaralılar olduğu belirtiliyor. Kazada metrobüsün altında 4 araç kaldı.

A+A-

İSTANBUL Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girdi. Metrobüs burada çok sayıda araca çarptı. Olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu belirtilirken çok sayıda ambulans sevk edildi. Kadıköy'de yoldan çıkan metrobüs, önce karşı yönden  gelen iki katlı belediye otobüsüne, ardından da diğer araçlara çarptı.

Saat 08.30 sıralarında meydana gelen kaza sonrası, olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralananları kurtarmak için seferler oldu. Kazada metrobüs şoförüyle birlikte 11 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Yaralılardan birinin doktor olduğu ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Metrobüste şoföre şemsiyeyle saldıran Murat A. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Üsküdar Doğancılar Polis Merkezi'nde ifadesi alınan saldırgan, ardından adliyeye sevk edildi. Şahsa güvenlik gerekçesiyle polis yeleği giydirilirken, motorize ekipler de adliyeye götürüldüğü aracın etrafında güvenlik önlemi aldı.

VALİ’DEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Şoför dahil 11 yaralı var. Yaralılardan özel araçtan çıkarılan bir yaralının durumu orta dereceli ağır. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.