1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Keçiören Belediyesi'nden Kaçak Hafriyata Yakın Takip
Keçiören Belediyesinden Kaçak Hafriyata Yakın Takip

Keçiören Belediyesi'nden Kaçak Hafriyata Yakın Takip

Ankara Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaçak hafriyat ve moloz dökümünü önlemek için ilçe genelinde denetimlerini artırdı.

A+A-

Ankara Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaçak hafriyat ve moloz dökümünü önlemek için ilçe genelinde denetimlerini artırdı.

Zabıta ekiplerince hafriyat sahalarında gerçekleştirilen denetimlerde, çalışmaların düzenli yapılıp yapılmadığı, gerekli emniyet tedbirlerinin alınıp alınmadığı, taşıma yapan hafriyat kamyonlarının üzerlerinin branda ile kapatılıp kapatılmadığı, kamyonların belirlenen döküm sahalarına gidip gitmediği gözden geçiriliyor. Ayrıca mesken ve iş yeri bakım, onarım ve tadilat sonrası çıkan atıkları gelişigüzel yerlere atarak çevre kirliliğine neden olanlar etkin bir şekilde kontrol ediliyor. Kanun ve yönetmeliklere aykırı olduğu tespit edilen durumlarda ise kaçak döküm yapan araçlar belirli sürelerle parka alınarak Kabahatler Talimatnamesi gereği 9 bin 294 TL para cezası uygulanıyor.

Vatandaşların Keçiören Belediyesi’nin 361 06 00 ve 361 10 65 no’lu telefonlarına müracaatları halinde, bina tamirat ve tadilatlarından sonra çıkan inşaat atıklarının belediye ekiplerince kaldırıldığına dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Halkın sağlığını etkileyecek her türlü estetik anlamdaki olumsuzlukların önüne geçilmesi, ilçemizdeki hafriyat ve inşaat atıklarının sağlıklı bir şekilde yönetilmesi için zabıta ekiplerimiz denetim ve kontrollerini 24 saat kesintisiz sürdürüyor.” dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.