1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kediler, Sıcak Villalarında Kar Manzarasını Tadını Çıkartıyor
Kediler, Sıcak Villalarında Kar Manzarasını Tadını Çıkartıyor

Kediler, Sıcak Villalarında Kar Manzarasını Tadını Çıkartıyor

Bursa'da Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'nde faaliyete geçirilen 'Kedi Villaları', sakinlerine sıcak ve hijyenik bir yaşam sunuyor.

A+A-

Bursa'da Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'nde faaliyete geçirilen 'Kedi Villaları', sakinlerine sıcak ve hijyenik bir yaşam sunuyor. Soğuk kış günlerini sıcak villalarında dinlenerek geçiren kediler, kar manzarasını pencerelerinden izliyor.

    Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'nde 350 kedi bulunuyor. Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü, sokaktan toplanarak kısıklaştırılan kedilerin daha iyi şartlarda yaşam sürdürmesi için eski tarzda villa evler yaptırdı. Kedilere hijyenik bir ortam sunan villalar, özel ısıtıcılarla sıcak tutuluyor.

    Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, barınakta hayvanlar için hazırlanan özel ortamların örnek nitelikte olduğunu söyledi. Dündar, şu bilgileri verdi: "Dışarısı çok soğuk, buz gibi hava ama görüyorsunuz içerisi sıcacık. Osmangazi Belediyesi olarak gerek terk edilmiş, gerekse bize teslim edilen kedilerin burada bakımını yapıyoruz. Onların hayatiyetini devam ettirme adına çalışma yapıyoruz. Burada onlara yiyecekler veriyoruz. Kışı güzel sıcak ortamda geçirmiş oluyorlar. Aynı şekilde köpeklerde alttan ısıtmalı sistemle korunuyorlar, bakımları yapılıyor.”
CİHAN

Kediler, sıcak villalarında kar manzarasını tadını çıkartıyor

Kediler, sıcak villalarında kar manzarasını tadını çıkartıyor

Kediler, sıcak villalarında kar manzarasını tadını çıkartıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.