1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kendi tükendi ama hesabı ise...
Kendi tükendi ama hesabı ise...

Kendi tükendi ama hesabı ise...

Meryem Uzerli'ye Muhteşem Reklam Zammı

A+A-

Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl’dan alamadığı zammı reklam yüzü olduğu firmadan kaptı!

Bir şampuan firmasının reklamlarında oynayan Meryem Uzerli, yeni dönem için fiyatını 500 bin lira artırdı! Meryem Uzerli, geçtiğimiz ay ‘tükenmişlik sendromu’ yaşadığını iddia ederek Almanya’ya dönmüştü.. Uzerli, ne kadar psikolojik sorunları olduğunu belirtse de kulislerde konuşulanlar gerçekte çok farklıydı!..

Oyuncunun gidiş sebebi olarak, Muhteşem Yüzyıl’da başrolü paylaştığı Halit Ergenç ile arasındaki ücret farkı olduğu, yapımcıdan zam istemesine rağmen istediğini alamayınca bavulunu toplayıp ülkesine döndüğü konuşuldu. Sonrası malum, dizinin yapımcıları Uzerli’yi gözden çıkararak Hürrem rolünü Vahide Gördüm’e verdi. Ancak Uzerli, Muhteşem Yüzyıl’dan alamadığı zammı reklam yüzü olduğu firmadan almayı başardı.

1,5 Milyon Lira alacak !

1 yıldır firmanın yüzü olan Uzerli, bu anlaşmadan 1 Milyon TL (400 bin Euro) almıştı.. Firma, Uzerli’nin sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istedi. Bunun üzerine Uzerli, ücretine 500 bin lira zam istedi. Zammı kabul eden firma yeni dönemde oyuncuya 1,5 milyon lira ödeyecek..(Bugün)
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.