1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kepez'deki Hasta Konukevinde Geçen Yıl 968 Kişi Kaldı
Kepezdeki Hasta Konukevinde Geçen Yıl 968 Kişi Kaldı

Kepez'deki Hasta Konukevinde Geçen Yıl 968 Kişi Kaldı

Antalya Kepez Belediyesi Hasta Konukevi hizmetinden geçen yıl şehre tedavi amacıyla gelen 968 hasta ve yakını yararlandı.

A+A-

Antalya Kepez Belediyesi Hasta Konukevi hizmetinden geçen yıl şehre tedavi amacıyla gelen 968 hasta ve yakını yararlandı. Misafirlerin çoğunun Muğla, Konya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Van, Diyarbakır, Adana gibi illerden geldiği ve ağırlıkla organ nakli bekleyen hasta ve hasta yakınları olduğu belirtildi.

    13 Haziran 2011 tarihinde hizmete açılan konukevi, Türkiye’nin çeşitli illerinden Antalya’ya tedavi amacıyla gelen ve kalacak yerleri olmadığı için hastane bahçesinde kalmak zorunda olanlara ücretsiz hizmet veriyor. Aynı yerde konaklamanın yanı sıra sabah kahvaltısı, akşam yemeği, banyo gibi hizmetler de ücretsiz olarak sunuluyor.

    Söz konusu hizmetle hastane bahçesinde sabahlayan insan manzarasına son vermeyi amaçladıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “İlerleyen günlerde şu an 32 yatak ile hizmet veren hasta konukevinin kapasitesini artırmak istiyoruz.” dedi.
CİHAN

Kepez'deki hasta konukevinde geçen yıl 968 kişi kaldı

Kepez'deki hasta konukevinde geçen yıl 968 kişi kaldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.