1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Keresteciler Ve Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanlığına Demirkaynak Seçildi
Keresteciler Ve Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanlığına Demirkaynak Seçildi

Keresteciler Ve Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanlığına Demirkaynak Seçildi

Sivas Keresteciler ve Mahrukatçılar Esnaf Odası başkanlığına Kerim Demirkaynak getirildi.

A+A-

Sivas Keresteciler ve Mahrukatçılar Esnaf Odası başkanlığına Kerim Demirkaynak getirildi.
Demirkaynak, odaya ve üyelere daha güzel hizmet yapmaya gayret göstereceklerini söyledi.

Keresteciler ve Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Yasin Yaman’ın yakalandığı kanser hastalığı sonrasında hayatını kaybetmesinin ardından, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, oda yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yönetim kurulu salonunda yapılan toplantıda, oda başkanı belirlendi.

Toplantıda konuşan SESOB Başkanı Beşir Köksal, genç yaşta Keresteciler Odası Başkanı Yasin Yaman'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Esnaf teşkilatı olarak bir aile olduklarını ve bu aile içerisinde Keresteciler Odası'nın da yer aldığını belirten Köksal, “Başkanımızı kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Bir kez daha kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve teşkilatımıza bir kez daha başsağlığı diliyorum. Elbette esnafımıza hizmetlerimiz devam edecektir. Bu nedenle Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu'nun 54. Maddesi'ne istinaden yönetim kurulu kararı ve üyelerin oylarıyla odamızın başkanlığına Kerim Demirkaynak getirilmiştir. Her zaman odamızın yanında yer almaya ve sorunlarıyla yakından ilgilenmeye gayret gösteriyoruz. Odamızın başkanlığına ve yönetimine seçilen arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Keresteciler ve Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Kerim Demirkaynak ise rahmetli Oda Başkanı Yasin Yaman'la birlikte çalıştıklarını belirterek, odaya ve üyelere daha güzel hizmet yapmaya gayret göstereceklerini söyledi. Her zaman teşkilatın başında olan ve kendilerine destek veren SESOB Başkanı Beşir Köksal’a da teşekkür eden Demirkaynak, SESOB ile her zaman uyum içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

SESOB Başkanı Beşir Köksal başkanlığında yapılan toplantıda, yönetim kurulu kararıyla oda başkanlığına Kerim Demirkaynak, başkanvekilliğine Ahmet Turan Gündüz, üyeliğe ise Fatih Yıldız getirildi.


CİHAN

Keresteciler ve Mahrukatçılar Esnaf Odası başkanlığına Demirkaynak seçildi

Keresteciler ve Mahrukatçılar Esnaf Odası başkanlığına Demirkaynak seçildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.